reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

ech ..... do tych galotów zabieram się od 2 tygodni - 12 zł za 5 par to dużo?? - śmiało możecie powiedzieć ze drogo - to będę musiała jeszcze szukać i na razie ich nie kupię ;D

reklama
koga pisze:
ech ..... do tych galotów zabieram się od 2 tygodni - 12 zł za 5 par to dużo?? - śmiało możecie powiedzieć ze drogo - to będę musiała jeszcze szukać i na razie ich nie kupię ;D

tanio... ;D kupuj koga, przymierzaj i powiedz potem jak się w tym cudzie czujesz ;D
ja nie mogę się przemóc do zakupu! na razie kupiłam 6 par fig w auchanie po 2zł za sztukę ;) takie byle co - do wyrzucenia w razie problemów, ale jednorazówki tez kupię, choćby z ciekawości... :laugh:

ja mam jedne siateczkowe ; też myślałam o wzięciu jeszcze jakiś bawełnianych - w razie czego wylądują w koszu; został mi jeszcze szlafrok do kupienia - o rany!!! nie lubię...ani koszul ani szlafroków; torba spakowana - a na wierzchu położyłam kartkę co muszę dorzucić w ostatniej chwili...

Ja mam 8 par jednorazowych majciochow i nowy szlafrok ale caly czas zapominam o kupieniu tych olbrzymich pieluch-podpasek z belli. Aha i mam 4 koszule- myslicie ze to wystarczy?

4 koszule na pewno Ci wystarczą ja mam na razie jedną do porodu i jedną do karmienia i mam zamiar dokupić jeszcze jedną do karmienia :)

Do mnie doszły majteczki siateczkowe i staniki do karmienia zakupione na allegro. Mąż się śmieje, że skompletowałam bieliznę na Walentynki.
Resztę wyprawki już chyba mam. I teraz tylko dodatkowe ciuszki dokupuje. Wszystkie ciuszki i rzeczy dla malucha wyprane i do półek rozłożone. Tylko teraz się zastanawiam, co ja przez miesiąc będę robiła.

asioczek pisze:
Do mnie doszły majteczki siateczkowe i staniki do karmienia zakupione na allegro. Mąż się śmieje, że skompletowałam bieliznę na Walentynki.
Resztę wyprawki już chyba mam. I teraz tylko dodatkowe ciuszki dokupuje. Wszystkie ciuszki i rzeczy dla malucha wyprane i do półek rozłożone. Tylko teraz się zastanawiam, co ja przez miesiąc będę robiła.

Cieszę się, że jesteś! Tak Cię ta wyprawka pochłonęła, że zapomniałaś pisać ;D

Mokkatejak pisałam w privie mam ekipę remontową typu "Usterka" w domu. W czasie mrozów i bezpośrednio po nich wiele wad w montowaniu okien i ogrzewaniu wyszło i teraz walczymy ze spółdzielnią i developerem o naprawę. Temp w planowanym pokoju malucha spadła do 12 stopni ...
A komisje do pomiaru temp i te co mają naprawiać wymagają nadzoru. Na szczęście już w domu jest ciepło, ale mieszkanie wygląda trochę jak po przejściu tornada.
Dotadkowa dzisiejsza ekipa tak śmierdziała, że szok. Obiecuję poprawę i pisac będę więcej. O ile weny do pisania mi nie zabraknie.

reklama
Do góry