reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

Kasiula - te kolorki aż tak drastycznie się nie różnią - więc można ustąpić jeżeli mąż się na któryś upiera ;)

dla mnie kolor w sumie nie miał zbyt wielkiego znaczenia - byle nie za jasny bo się brudzi! no i nie za ciemny - bo latem maluszek w gondolce będzie miał istną saunę!

teraz właśnie szukamy gondolki na ebayu i wszelkie czarne i granatowe mimo że ładne z miejsca odpadają - bo gondolki będziemy głównie używać w największe upały!

spacerówkę wybraliśmy czerwoną - bo nie będzie się aż tak brudzić, a latem materiał nie będzie się nagrzewał :)

reklama
moim zdaniem ile posiadaczy wozkow tyle innych opini
a poza tym odpadaja kola???połamał sie???
to co ona robi z tym wozkiem???

mi sie na tyle podoba ze zdania raczej juz nie zmienie ;D

I tu się muszę zgodzić z Kasiulą.
Kiedy czytałam opnie o wózkach to o każdym były złe i dobre wypowiedzi.
To też zależy czego oczekujemy od wózka.
Dlatego jest tyle różnych "pojazdów" :)

no i juz nie odziedzicze sie dowiedzialam i musze kupić
noi tez zmana decyzji co do fotelika bo zamówiłam ten do 13kilo

a co do usterek wozkow to w deltim voyager byla tak razaca i niebezpieczna usterka ze przy wnoszeniu wozka cos tam odpadalo ze dzidzi mogla wyrzadzic wielka krzywde.............wiem ze to zdarzac sie nie powinno ale nawet w najlepszych wozkach sie tak moze przytrafic i oby nie!!!
tak ile rodzicow tyle opini,jedni zachwalaja jakis wozek pod niebiosa inni krytykuja

też już mam rozłożone łóżeczko, kupione praktycznie wszystkie ciuszki i drogiazgi, bez sensu potem jeździć i kupować na wariackich papierach byle co i byle gdzie

muszę się wykręcić od odwiedzin wrednej ciotki, bo dostanie histerii jak to wszystko zobaczy - już mnie raz wpieniła, jak jej powiedziałam że mam trochę ciuszków, teraz to nie wiem co by zrobiła... ;-D

Cześć dziewczyny,
Ja też byłam wczoraj na zakupach :laugh: razem z mamą przyniosłyśmy dwie troby ubranek :laugh: i już drugi dzień cały czas je przeglądam ;D są takie śliczniutkie. Nie mogę się doczekać kiedy ubiorę w nie swoją niunię. Na łóżeczko, wanienkę itp. przyjdzie później czas bo jesteśmy w trakcie przeprowadzki więc kupuję tylko ubranka ;D
pozdrawiam i życzę udanych zakupów ;)
Kamila i kwietniowy Filipek

reklama
Dziewczynki, dostałam dziś paczkę z allegro, zobaczcie co kupiłam :laugh:

http://img125.imageshack.us/img125/2223/69m16z2to.jpg
36m10z2se.jpg

36m12z0tj.jpg

kompecik5yc.jpg

ogrodniczka0lg.jpg

sweterek9xi.jpg

Do góry