reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

monika.g pisze:
Chcialam dzis podjechac na Towarowa do Swiata Dziecka jak wracalismy z bad. krwi ale moj przejechal inna droga. Sama jestem sobie winna bo wczesniej nie powiedzialam ze chce. Moze w piatek po ginie podjedziemy. Mam wielka ochote pobuszowac znow w ciuszkach a tak wogole to zapomnialam o gruszce do noska. Ktore sa dobre?

monika a nie masz od siebie bliżej do tesco na górczewskiej do świata dziecka?

reklama
a wiesz ze mam blizej,nie pomyslalam o tym,tylko czy tam jest tez taki wielki wybor?
nie bylam w zadnym z nich, widzialam tylko jak kupowalam w Jupiterze meble(ze 2 lata temu) ze na dole jest olbrzymi dzieciecy sklep

wybór jest porównywalny, tylko na górczewskiej mniej ludzi, cenowo jest umiarkowanie jeśli chodzi o ciuszki, bo np wózki są tam droższe i to znacznie niż w innych sklepach

Moje Maleństwo ma smoczki z Aventu i jedyną butelkę też z tej firmy. Wybrałam ją z "małego i nieistotnego" powodu...tylko z niej były smoczki w kolorze białym bez dodatków koloru niebieskiego bądź różowego. Jak nie wiesz co Ci "bocian przyniesie" to jest tragedia...same róże bądź błękity... ::)
A gruszkę kupiłam w aptece, taką jak pani mi dała...

coś mi się popsuło. chciałam wam zdjęcia pokazać ale debil jestem więc na razie nici z tego
dsc00246resize5wo.jpg

no i wózek
dsc00019resize6ux.jpg

dsc00238resize0gq.jpg

No chyba nie jest z Toba tak źle Agawa ;) "dzieciowy" kącik uroczy. Właśnie mi uświadomiłaś że ja jestem daleko w polu jesli chodzi o to zagadnienie :) a wózek tez super! jaki to???

X - lander X1. nie mam zdjęcia spacerówki bo od razu jak kupiłam to ją ściągłam i nie chciało się mi jej zakładać z powrotem. OD wczoraj mam cyfrówkę i dopiero się uczę wklejać zdjęcia - lepiej późno niż wcale no nie :laugh:

Ja jak zwykle "do tyłu" ze wszystkim ale mam nadzieję że mój odległy termin mnie trochę tłumaczy :) Chciałam zapytać czy któraś z Was kupowała materacyk na allegro?? chyba bym się zdecydowała na piankowo kokosowy, ale one też są w różnych cenach i nie wiem czym się różnią. Dlatego bym poszła chętnie na łatwiznę i jeśli ktoś kupował i jest zadowolony (przynajmniej na razie ;) ) to PROSZĘ O NAMIARY

reklama
Agawa pokazałam mężowi zdjęcia..no i się zaczęło :mad: :mad: że wszyscy już są gotowi tylko ja zawsze na wszystko mam czas..i teraz mi będzie parkotał zamiast sam się zabrac do roboty ;)
ja do cyfrówki się przymierzam, więc zdjęć się chyba nie nauczę wklejać zbyt prędko..i pewnie czasu mi niedługo zabraknie :)

Do góry