reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

WYPRAWKA :)

my wybieramy się na Chorwacje tak więc jazda będzie długa ale myśle, że wszyscy przeżyjemy :)
póki co Maks lubi jazde samochodem a w foteliku momentalnie zasypia no ale wybieramy się w drugiej połowie września i  bedzie już większy.Trzeba po prostu robić przerwy i w miare możliwości większośc trasy chyba lepiej przebyć nocą, kiedy dzieci spoojnie śpią

reklama
a chodzik mam, bo dostał mi sie w spadku

Ola korzystała z niego przez jakiś miesiąc ale nie non stop tylko na jakieś pół godziny dziennie jako urozmaicenie i niewydaje mi się, żebyj ej to zaszkodziło

oczywiście na dłuższą mete nie popieram i napewno nie kupowałabym

Teraz mam dla Maksa takie kółko pożyczone od kuzynki, coś jak chodzik tylko stojące w miejscu :)

mk wszyscy marudzili jak ona siedzi w tym foteliku za wysoko za mocno zgiete plecki niewygodnie jej tylko nikt nie rozumie ze to sa foteliki specjalnie dla niemowląt i gdyby bylo jej nie wygodnie pewnie dała by o tym znac ;D
jak ortopeda magdaleny powiedzial specjalnie wyprofilowane

Dzięki dziewczyny za opinie! :) Mimo, że Filip przeważnie w aucie śpi, to chyba jednak pojedziemy na noc, żeby mieć pewność, że będzie spał ;D A poza tym ja lubię i wolę prowadzić w nocy :) Ach, już się nie mogę doczekać, bo samochód to moja druga skóra :) Tylko Marcin zły, że będzie z Filipem jak pasażer ;D

Wspominalam Wam wczesniej o tym jak kupilam Huggisy 2 ktore okazaly sie duzo mniejsze niz Pampersy 2. Napisalam e-maila do serwisu klienta Huggisow ze jestem niezadowolona bo pieluchy okazaly sie za male podczas gdy ten sam rozmiar pampersa jest ok. Dzis przyslali mi do domu list z przeprosinami ;D, kupon wartosci $18 na dowolnie wybrana  mega paczke Huggisow i jeszcze kilka drobnych kuponow po $3 i po $1 na rozne dzidziusiowe produkty tej firmy.

Kasiula, ja bym na to nie liczyła ::) U nas to cię pewnie opieprzą, że po co kupiłaś produkt, który ci nie odpowiada ;D

reklama
No właśnie, Pytia.
KatiNJ, takie sytuacje sprawiają, żechciałabym kawalek stanów przenieść do Polski. I tu nawet nie chodzi o te kupony (co jest bardzo miłe i przydatne :)) ale o sam fakt, jak traktuje się Klienta, tam przezd duże "K" u nas niestety przez bardzo malutkie.

Do góry