reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

WYPRAWKA :)

Anian, dobry pomysł z tym przesłaniem do kogoś innego :) Chyba u mnie też to zastosuję :)

A tak w ogóle to chciałabym się poskarżyć, na WAS!!!!! Tak pisałyście o tym, że na allegro ciuszki kupujecie, że i ja dziś poszukałam czegos fajnego...no i mąż mnie zabije!!! Dobrze, że nie za dużą kasę ;D Bo już tyle mamy rzeczy dla Filipa, ostatnio dostaliśmy od koleżanki wielką torbę rzeczy, a ja parę koljenych rzeczy zamówilam ;D Może włożę pomiędzy tamte, ktore dostaliśmy i nie zauważy ;D ;D ;D

reklama
Catherinka: mój Krzysiek się dziera po mnie, że za dużo kupuję, a ostatnio sam w naszym ulubionym sklepie kupił koszulę i kamizelkę na 9-12 m-cy.

a te bodziaki superowe są. na szczęście mi konspiracja nie będzie potrzebna. wsiądę w autobus i sobie przywiozę. ::)

a ja szukam jakiejs fajowe czapki n lato-taki kapelusik-tylko ze mi wszyscy naokolo sraja ze uszy zawieje itp..............ale to ma byc taka czapka na upalne dni coby chronila jedynie glowke od sloneczka
mowia ze za maly jeszcze(tesciowa i glupio madra sasiadka :mad:)

Ja mam na lato kapelusik i czapke z daszkiem ale tylko po to zeby chronic glowke przed sloncem. Wiem ze to na pewno kwestia gustu ale nie cierpie tych cieniutkich czapeczek z klapkami na uszy wiazanych pod broda na kokardke ;D

Sylwia, w cieple dni chyba lepiej nie chowac uszkow, jak bedziesz stale zaslaniac to pozniej przy byle wiaterku zapalenie ucha gotowe. No chyba ze jest zimno i mocno wieje. Albo np nad morzem.

katiNJ ja też nie znoszę tych czapek z klapkami :mad: :mad: tylko że moja córa tak się wierci, że potrafi się momentalnie "rozebrać" z każdej czapki czy opaski...ostatnio więc ku zgorszeniu wszystkich sąsiadek i kobiet w sklepie :) chodzimy bez czapki. mama nadzieję że to się nie skonczy chorobą uszu,,

reklama
ja jeżdżę w opasce...wczoraj zdarzyło mi się wyjść na spacer z gołą główką i nic złego jagnie nie jest...strasznie żal mi dzieci, które w tym ukropie jadą w grubych czapeczkach opatulone kocykami..

Do góry