reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

WYPRAWKA :)

mamaoli pisze:
myślę o zakupie takiej spacerówki:

wypatrzyłam wczoraj na allegro
jest przeznaczona dla dzieci od 6 miesiąca do 3 lat
no i cena na moją kieszeń 255zł
jak Wam sie podoba

wygląda fajnie i tania
ale postaraj się zobaczyć ją na żywo gdzieś.

reklama
Ja jak na razie jestem zadowolona ze swojego "klamota" ;D Ale fakt, cieżki...Tyle, że bardzo stabilny, na nasze polskie chodniki. No i rozkłada się na częsci, więc znoszę np. wózek osobno, a potem gondolę przypinam, no i mogę sobie wymieniać, gondola, spacerówka, fotelik.

Wy przy nastepnych wózkach dostaniecie rabat za wierność firmie :)

My jesteśmy baaaaaaardzo zadowoleni z graco. dzis Karola pierwszy raz jechała przypięta pasami.

Wczoraj chciała się podnosic do siedzenia.

catherinka no taki wozek to jest ok dopinane czesci

ja mam wszystko w jedym i do dupy :mad:
a tyle na forach przerozniastych czytalam ze nie warto....................sle przyslowie wtedy nie mialo by sensu ".madry polak po szkodzie" ;D

tez jestem bardzo zadowolona ze swojego Roana, na razie oczywiscie uzywamy tylko gondoli, na spacerowke przyjdzie czas. A w gondoli jak sie Ola bedzie chciala troche podniesc to mamy regulowane oparcie, wiec posluzy nam spokojnie do 6-tego miesiaca :) wozek jest bardzo zwrotny i leciutko sie prowadzi a dodam ze najczesciej jezdze po gruzie i wielkich kamieniach- takie jest u mnie wyjscie z osiedla (to blizsze, akurat trwa tam budowa domkow i wszedzie pelno gruzu). Na tych kamieniach swietnie amortyzuje wieksze wstrzasy.
Naprawde to byl super wybor :)

Aniam, nie wiedziałam, że Ty też skusiłaś się na Roana :)

Właśnie mam pytanko do właścicielek Roanów - bo zaczął mi skrzypieć, Wam też? Jeśli tak - czym smarowałyście?

reklama
Catherinka- mi tez co jakis czas skrzypia kola- za duzo po piachu jezdzimy :) Wtedy psikam kolka WD40 i jest ok :)

Do góry