reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

WYPRAWKA :)

reklama
no u nas też WD40 do kółeczek :)

azik, chętnie obejrzałabym ten wózek na żywo tylko niewiem czy gdzieś znajdę :)
z resztą nigdy nic nie kupowałam na allegro
narazie się zarejstrowałam ;)

KingaP pisze:
Wy przy nastepnych wózkach dostaniecie rabat za wierność firmie :)

My jesteśmy baaaaaaardzo zadowoleni z graco. dzis Karola pierwszy raz jechała przypięta pasami.

Wczoraj chciała się podnosic do siedzenia.

Kinga a jaki typ graco masz?

Widzę że dużo piszecie o wózkach. My zakupliśmy wielofunkcyjny wózeczek X-Lander XT gondola, spacerówka fotelik samochodowy. Gondolkę wypinam z adapterów i mam lekki stelaż, spacerówka też ekstra wygląda -niedługo już zaczniemy z niej korzystać. Ważne że fotelik też można wpiąć do stelaża. Wożek ma duże pompowane koła (ten model jest trzykołowy- przednie kółeczko obrotowe dzięki czemu wózek można prowadzić właściwie jedną ręką)Ten wózek mogłabym polecić każdemu. a cena naprawdę jest super bo za tzy części zapłaciliśmy ok 1500 zł (zakupu dokonywaliśmy w Częstochowie w sklepie firmowym Deltima - bo oni są dystrybutorami X-Landerów. A wózek przypomina Quinny które koszują jeszcze raz tyle, więc myślę że warto było. Polecam wszystkim!!! :)

x landery sa fajne ale jakbym miała kupować to czterokołowca.

to mój drugi typ po roanie - tylko minusem x landera sa bardzo małe gondolki.

fionka pisze:
ja swój wielofunkcyjny wstawiam do komisu i kupujemy lekką spacerówkę peg peregro
jak będę miała drugie dziecko to napewno nie kupię "klamota"  ::) tylko samą gondolkę

:laugh: dokladnie to samo wczoraj mezulkowi powiedzialam :laugh:

Fajną formą transportu dzidziusia jest chusta do noszenia (my mamy Bebelulu). Wczoraj byliśmy z Antkiem w Manufakturze (Łódzkie centrum handlowe) i budzilismy wielkie zainteresowanie , każdy pytał jaka jest taka chusta i czy dziecku się podoba? Więc z naszych obserwacji- Antoś był zadowolony , byliśmy tak ok 3 godzin i mały 3/4 spaceru spał , potem był przewinięty i nakarmiony i nadal zadowolony.

Azik - gondolka w X-Landerze jest taka jak w przeciętnym wózku, nasz bobas jest bardzo wysoki i nie narzekamy. Te gondolki są takie same jak w Quinny. Masz racje 4 kołowce też są fajne . :)

A ja mam Bebe confort- stelaz, fotelik, gondolkę i siedzisko(kupiliśmy używany zestaw, tzn.stelaż, gondolka i fotelik były używane przez 6 miesięcy, a siedzisko wcale i ogólnie wyglądał prawie jak nowy).Strasznie mi się podobały te wózki, są takie eleganckie, oprócz tego łatwo się wszystko wpina , wypina i składa,no i do autka mieści. Jednak nie jestem zadowolona do końca z zakupu, bo po pierwsze wcale tak często nie zabieramy wózka autem , tylko najczęściej chodzę na spacery blisko domu, a mam tu wokół same łąki i lasek, teren jest strasznie nierówny, a mój stelaż nie ma pompowanych kół , tylko piankowe , a całość jest tak rachityczna ,że za każdym razem mam wrażenie,że wszystko się zaraz rozleci.Wydaje mi się też ,że za mocno Zosią trzęsie, no ale może jestem przewrazliwiona.No i prawie mi się do gongolki nie mieśći , a nie mam odwgi przenieść jej jeszcze na siedzisko.Chyba sprzedam ten wózek, tylko nie wiem, jaki kupić ,żebym w końcu była zadowolona, może coś mi poradzicie?

Z Kazikiem jeżdziłam w pierwszych miesiącach życia 20letnim  wózkiem na takich skórzanych pasach i żałuje teraz ,że się go pozbyłam.Później jeździłam polakiem(na piankowych kołach), od 6tego miesiąca życia, ale on poszedł gdzieś w świat, z resztą też nie byłam z niego bardzo zadowolona, był wielki i nieporęczny, później kupiliśmy spacerówkę taco, która rozwwaliła mi się po niecałym roku używania(od 8miesięcy do 1,5roku)i musiałam zostawić ją na ulicy i kupić inną , bo byliśmy daleko od domui Kaizk sam by nie doszedł( i kupiłam taką tanią spacerówkę coneco, nie z budką , tylko daszkeim)i jeżdził nią już do końca, jednak namęczyłam się przy tym niemiłosiernie.Czy nie ma jakiegoś super wózka , który się nie psuje , jest wygodny dla dzidzi i dla jej mamy?

reklama
Do góry