reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

WYPRAWKA :)

karolkaz pisze:
Azik - gondolka w X-Landerze jest taka jak w przeciętnym wózku, nasz bobas jest bardzo wysoki i nie narzekamy. Te gondolki są takie same jak w Quinny. Masz racje 4 kołowce też są fajne . :)

w porównaniu z gondolką roana gondolka xlandera to kołyska...
mój Bartek nie wchodzi już w gondolkę roana, a w nia wwchodzi gondolka x-landera - to jest różnica :)

reklama
karolkaz pisze:
Fajną formą transportu dzidziusia jest chusta do noszenia (my mamy Bebelulu). Wczoraj byliśmy z Antkiem w Manufakturze (Łódzkie centrum handlowe) i budzilismy wielkie zainteresowanie , każdy pytał jaka jest taka chusta i czy dziecku się podoba? Więc z naszych obserwacji- Antoś był zadowolony , byliśmy tak ok 3 godzin i mały 3/4 spaceru spał , potem był przewinięty i nakarmiony i nadal zadowolony.

zastanawiałam się nad taką chustą - ale wydaje mi się że w te upały dziecko moze się w niej ugotowac - oglądałam ja u koleżanki, w sumie sposób noszenia fajny - ale sama nie chciałaby, siedziec tak opatulona w temperaturze 30 stopni na dworzu, hmmm

Suszi, musisz je umieścić na wątku zdjęciowym!
Też zastanawiałam się nad Bebe confort, dobrze, że wybrałam w końcu Roana Maritę :) Teraz to przydałby Ci się wózek raczej spacerwoy co? No bo w gondoli to już mniej niż więcej Zosia pojeździ.

dziewczyny poradzcie co do nosidełka na brzuch dla malucha
co pradwa mam od kuzynka ale jest beznadziejne Emi nie cierpi w nim być i wygina mi sie na wszystkie strony jest materiałowe i wcale sobie z nim nie radze
polećcie co macie bo zdecydowałam sie kupić nowe inne lepsze

kasiula - wiekszość nosidełek jest do ok 9 kg - zastanów się czy warto kupować.

chusty są fajne bo i beda na potem - ale teraz wydają mi się za upalne

ja mam nosidełko chicco go - przeżyło Piotrka i tearz czasami używam go przy Bartku - dobre ale nie rewelacja.

z tym nosidelkiem- plecaczkiem to klopot jest wiekszosc tak jak pisala azik jest do 9 kilo a nasze maluszi juz sie do tej wagi zblizaja, jednak lekarze zabraniaja nosic dziecka dopoki nie zacznie siedziec a wtedy to jest juz chyba ciezsze niz 9 kilo prawda ??? ::)

nosideło na brzuch jest od mmomentu kiedy dzidzia trzyma główkę - tzn od ok 3 miesiaca i do ok 9 kg

nosidełko krzesełko na plecy jest od momentu kiedy dziecko pewnie siedzi czyli ok 6 miesiaca do ok 15 kg

kupiliśmy dzisiaj spacerówkę peg peregro ::) jestem nią zachwycona!!! ;D ;D ;D, wiele znajomych próbowało mnie do tej firmy przekonać a ja byłam sceptyczna bardzo i chyba będę musiał zwrócić im honor ::) ;D

reklama
Do góry