reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

mokkate pisze:
W Zabrzu jest sklep "Bociek"- bardzo dobrze zaopatrzony :)

mokkate, a jakieś bliższe namiary? (ulica lub okolice)
już nieważne, bo znalazłam adres w necie. Najpierw napisałam, a potem poszukałam.... ;D

reklama
Ania: my w Zabrzu w tym sklepie kupowaliśmy całego mutsiaka i łóżeczko, materacyk, wanienkę i tonę różnych rzeczy jeszcze. sklep b.dobrze zaopatrzony i można się targować.

co do mojego "klamota" to mowie szczerze: myslalam ze jest praktyczny (bo wszystko w jednym) ale za cholere to nie jest az takie istotne bo najlepszy jest LEKKI a jeszcze przy moim grubasku...

dziewczyny ja szukam taniego w miare spacerowego ale z rozkladanym oparciem do lezacej pozycji i z barierka z przodu. bo chyba z tymi funkcjami + jeszcze przekladana raczka to nie znajde ::)
macie moze jakis namiar??

My mamy Deltima Focusa, który też jest wielofunkcyjny i o dziwo ja jestem baaardzo zadowolona. Przede wszystkim dlatego,że jest dosyć lekki i fajnie się go prowadzi, a jedyny minus, to brak regulowanej rączki. Zobaczymy jak będzię się sprawował jako spacerówka.

magdalenaB jeśli chodzi o spacerówki rozkładane na płasko z barierką, to moje koleżanki mają Graco Mirage i bardzo sobie chwalą. Kosztują ok. 300zł

reklama
mokkate ja czytuję, ale Wy takie zżyte jesteście, że mi głupio się jakoś odezwać :-[ :-[ :-[

Do góry