reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

Kinga- jak mozesz to przeslij :)

Ja uzywam jednorazowych podkladow na lozko Semi - mam tez takie pieluszki flanelowe z doszyta z jednej strony ceratka, ale trzeba tez miec ich duzo i prac, a jedna taka kosztuje ok.10 zl, dlatego wcale nie lubie ich uzywac. Natomiast te podklady sprawdzaja sie swietnie a jak sie zabrudza to po prostu je wyrzucam :) Teraz w te upaly Ola spi na nich w nocy - bo nie zakladam jej w ogole na noc pieluchy, zeby sie nie przegrzewala.
Tu w aptece jeden taki podklad semi (bo sprzedaja je rowniez na sztuki) kosztuje okolo 1 zl.

reklama
:mad: coraz bardziej narzekam na moj wózek jest koszmarny czy wy mozecie sciagnac materiały do wyprania??? bo moje sa poprzykrecane jakimis mega srubami no masakra właśnie z nim walcze bo chce wyprac

u mnie tak samo,
swoj to sobie juz skutecznie obrzydzilam...
moze po chrzcinach fundniemy sobie nowy ale juz leciutka spaceroweczke- teraz sledze dzielnie allegro :)

kasiula,magdalena wy narzekacie na swoj-to uwaga-dzis miKOLOodpadlo :laugh: :laugh: :laugh: powaznie cos tam sie poluzowalo i odpadlo jak jechalam wzielam zalozylam koplam z calej sily i tak se do domu jechalam ale sie ssuwalo-tesciu wcisnal dobrze-tam jest taki cypelek i trzeba wcisnac i sie blokuje-a ja glupia nie wiedzialam a blondi nie jestem ;),tylko nie wiem grdze zachaczylam i odblokowalam-sprawdzalam i fest trzeba sie nameczyc zeby odblokowac
ja tez swojego nie cierpie-w zyciu bym juz nie kupila takiego 2w1 wole osobno gondolke i osobno spacerowke doczepiana

fionka pisze:
polecam peg perego (7,5 kg), a Kinga ma graco i też jest chyba bardzo zadowolona, graco też są lekkie (chyba ::) )

tak tak, potwierdzam, jestem zadowolona, jest lekki i fajnie sprawdził się wkład dla niemowląt :)

Może torchę po czasie, ale Suszi też mogę jak Aniam i Azik wychwalać Maritę, z tym, że u Ciebie to faktycznie lepiej było kupić wózek tylko spacerowy, no bo wyjdzie chyba taniej. A Marita ma gondolę i spacerówkę osobno doczepianą i chyba już powoli u nas czasy gondoli się kończą.... Mały najchętniej to by tylko w fotleiku jeździł, a jak podniosę dno gondoli do góry to mi jakoś Filip stamtąd zjeżdża ::) To jedyny minus jak na razie :) Aha: na urloopie jeździłam trochę Maritą po trawie i piachu - prowadzi się super!

reklama
Do góry