reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
nie obraze sie :)

co do ubranka ja mam przygotowane trzy wersje w zaleznosci od temperatury na zenwątrz
1 . - rampersik biały lub niebieski ( mam na wszelki eypadek dwa :) )
2. body z długiom rekawkiem (białe lub niebieskie) + bawełniane spodenki - ogrodniczki (krótkie lub długie)
3. biała bluzeczka z welurku + spodenki ogrodniczki niebieski z welurku

w każdym przypadku białe lub niebieskie skarpetki i biało niebieskie buciki.

tylko rampersy mam nowe (nie miałam takich stonowanych kolorystycznie a z poprzednich już wyrósł) reszta to w sumie rzeczy jeszcze po Piotrusiu :)

aha rampers to taki pajacyk z którtkim rękawkiem i krótkimi lub 3/4 nogawkami.

jestem za pierwszym lub drugim zestawem Aziku.
szkoda, że nie gadalaś wcześniej, bo ja właśnie sprzedałam swój na allegro, a przecież przed sprzedazą mógł jeszcze Bartek go oblatać.

no to Pytia nie mój wózeczek bo mój to drogi ok 1000 zł

ale z parasilek polecam Ci deltima ja mam mabo deltim - koszt ok 375 zł
to był kupiony w zeszłym roku wózek dla Piotrka, wazy 8 kg, składa sie fajnbie rozkłada sie do lezenia i jest w miare usztywniany.

ale popatrz tez w necie i w realu na wózki baby dreams (baby [disain])

kaśka76 pisze:
jestem za pierwszym lub drugim zestawem Aziku.
szkoda, że nie gadalaś wcześniej, bo ja właśnie sprzedałam swój na allegro, a przecież przed sprzedazą mógł jeszcze Bartek go oblatać.

ja też za 1 lib 2
ale u mnie od dwóch dni temperatura poniżej 20 stopni i deszczyki przelotne - wiec musze być przygotowana na wszystki :)

no szkoda.... bo miałaś fajny strój....

kaśka76 pisze:
Azik: a jak pogoda w kratkę
to dasz radę zgrać krótki rękaw, portki i  bluzkę coby to w miarę wyglądało?

ja mam do koscioła 5 minut ubiore smyka na 5 min przed...
i w razie czego wezme sweterek llub rozbiore do rampersa lu bodziaka...

u nas tez karmienie odbywa sie w foteliku samochodowym postawionym na stole. Mamy krzesełko ale nie ma regulowanego oparcia wiec jeszcze troche za wcześnie żeby siedział na prosto

reklama
Do góry