reklama
M
Melanie
Gość
A ja widzę
Na stojaka prasuje, ale ile ona waży... :

ja moje 74 kg wolę posadzić w trakcie prasowania ;D
Aniulka a mi sie podoba to komono z kaczuszką zieloną. ;D
Na stojaka prasuje, ale ile ona waży... :
ja moje 74 kg wolę posadzić w trakcie prasowania ;D
Aniulka a mi sie podoba to komono z kaczuszką zieloną. ;D
Gabi ale masz zapasy kaftaników... Możesz sklep otwierać ;D ;D
Melanie jak Łukasz się urodzi i go w to wystroję to będzie jak mały ninja wyglądał... szkoda tylko, że na czapeczce nie ma tej kaczuchy
Ja też prasuję na stojąco i też mam 74 kilo!!!!!!!!!!!!!!!!! :
Melanie jak Łukasz się urodzi i go w to wystroję to będzie jak mały ninja wyglądał... szkoda tylko, że na czapeczce nie ma tej kaczuchy
Ja też prasuję na stojąco i też mam 74 kilo!!!!!!!!!!!!!!!!! :
M
Melanie
Gość
ale z nas spaślaki ;D
ciekawe czy na karmieniu będziemy równo jechały w dół :

ciekawe czy na karmieniu będziemy równo jechały w dół :
strasznie mnie teraz bola nogi
a jutro znowu prasowanie od samego rana
nawet niemam czasu zeby z wami pogadac
musze jeszcze zaczac myslec o łozeczku i wozku
Aniulka ja nie tylko kaftaników mam tak sporo wszystkiego mam mase
jutro jeszcze powklejam fotki z prasowania
a takze z dzisiejszej wyprawy nad jeziorkiem
Melaniu u mnie jest 55 kilo
a jutro znowu prasowanie od samego rana
nawet niemam czasu zeby z wami pogadac
musze jeszcze zaczac myslec o łozeczku i wozku
Aniulka ja nie tylko kaftaników mam tak sporo wszystkiego mam mase
jutro jeszcze powklejam fotki z prasowania
a takze z dzisiejszej wyprawy nad jeziorkiem
Melaniu u mnie jest 55 kilo
M
Melanie
Gość
oo to mój normalny ciężar :
izis
Fanka BB :)
dziewczyny fakt większośc mam już poprasowaną i poukładaną ale to nie wszystko jeszcze bo cały czas cos dokupuję cały czas mi się wydaje że czegoś nie mam co mi będzie potrzebne 
a prasowałam to przez kilka dni po trochu bo naraz bym nie dała rady
ANIULKA fajowa ta koszulka do szpitala wesoło będzie sie rodziło
MELANIE jak ty to wszystko dziś wyprasujesz to chyba urodzisz
a prasowałam to przez kilka dni po trochu bo naraz bym nie dała rady
ANIULKA fajowa ta koszulka do szpitala wesoło będzie sie rodziło
MELANIE jak ty to wszystko dziś wyprasujesz to chyba urodzisz
Dziewczyny, ale milo popatrzec na te Wasze sterty ;D
Izis u Ciebie juz porzadeczek na calego, a ten komplecik do szpitala to masz super, kazda rzecz tak na niebiesko zaakcentowana ;D
Aniulka Twoj Kuba ma dobry gust i widze, ze spokojnie bedzie mogl sam ubierac malego Lukaszka
Gabi masz tyle kaftanikow, ze nie bedziesz pozniej musiala wogole prac i prasowac tylko ubierac jednorazowo ;D
czy bedziecie przyszywac jakies czerwone nitki czy wstazeczki do kaftanikow?
dostalam kilka ciuszkow, ktore mialy takie niteczki i kolezanka powiedziala, ze to sie przyszywa 'przeciwko urokom' ??? ;D
Izis u Ciebie juz porzadeczek na calego, a ten komplecik do szpitala to masz super, kazda rzecz tak na niebiesko zaakcentowana ;D
Aniulka Twoj Kuba ma dobry gust i widze, ze spokojnie bedzie mogl sam ubierac malego Lukaszka
Gabi masz tyle kaftanikow, ze nie bedziesz pozniej musiala wogole prac i prasowac tylko ubierac jednorazowo ;D
czy bedziecie przyszywac jakies czerwone nitki czy wstazeczki do kaftanikow?
dostalam kilka ciuszkow, ktore mialy takie niteczki i kolezanka powiedziala, ze to sie przyszywa 'przeciwko urokom' ??? ;D
reklama
Izis ta moja koszulka to tak na wszelki wypadek, bo u nas w szpitalu dają koszule do porodu i później też. Tą sobie kupiłam gdybym czasem wcześniej trafiła na oddział albo wrazie czego jakby zdarzyła mi się podarta albo coś. Widzę że bardzo się denerwujesz. Niepotrzebnie, kochana. Z tego co nam wczoraj zaprezentowałaś to chyba nic Ci nie brakuje z podstawowych rzeczy i na kilka pierwszych dni napewno starczy. Później zawsze można kogoś poprosić żeby skoczył do sklepu i dokupił gdyby czegoś brakowało. Przecież w sklepach wszystko jest i w każdej chwili można kupić.

Ineczka nie wiem jak to będzie z tym ubieraniem Łukasza przez Kubę bo on jest leniuszek i nawet siebie nie chce mu się ubierać ;D :
No ale może jako starszy brat przejmie się rolą... Wiesz co? Ja nie wierzę w takie zabobony i dla mnie jest to wywoływanie wilka z lasu. Ja tam żadnych czerwonych nitek nie przyszywam...
Ineczka nie wiem jak to będzie z tym ubieraniem Łukasza przez Kubę bo on jest leniuszek i nawet siebie nie chce mu się ubierać ;D :