reklama
M
Melanie
Gość
ok ;D
do tej pory miałam małe do prania i zrobiłam to ręcznie
a te wrzuce, właśnie się zastanawiałam czy to zrobić
ale na pranie delikatnych czy normalnie ?
na 40 stopni czy 60?
do tej pory miałam małe do prania i zrobiłam to ręcznie
a te wrzuce, właśnie się zastanawiałam czy to zrobić
ale na pranie delikatnych czy normalnie ?
na 40 stopni czy 60?
M
Melanie
Gość
dziękuję za wskazówki
ale mała ma już siłę
jak mnie walnie, to aż nie wiem co się dzieje
;D
za czesto tego nie robi ale...
ale mała ma już siłę
jak mnie walnie, to aż nie wiem co się dzieje
za czesto tego nie robi ale...
M
Melanie
Gość
no widzisz ;D
i za jakie małe sianko
w sumie, to frajda tak wynajdować coś ładnego i taniego
i za jakie małe sianko
w sumie, to frajda tak wynajdować coś ładnego i taniego
izis
Fanka BB :)
A wczoraj zaczęłam się już pakować do szpitala jeszcze nie wszystko schowane ale już prawie
Napiszę wam co zabieram:
DOKUMENTY-karta ciąży,wyniki badań,dowód,książeczka ubez.
DLA MĘŻA-kapcie.szczotka do zębów,Red-Bull,jedzonko
ARTYKUŁY SPOŻYWCZE-woda nieg.,soki np.jabłkowy,herbata,kawa,batoniki,jakieś owoce
DLA MNIE-pasta,szczoteczka,dezodorant,mydlo delikatne,płyn do higieny intymnej(wyciąg z kory dębu),szampon,szczotka do włosów,kosmetyczka,dwa ręczniki,reczniki papierowe,podpaski nocne,wkładki laktacyjne,papier toalet.,maszynka jednorazowa,majtki jednorazowe,stanik laktacyjny,kapcie,klapki pod prysznic,szlafrok,koszula nocna,koszulka do rodzenia,skarpetki,laktator,telefon,aparat fot.,maść na sutki,sztućce
DLA DZIECKA-nozyczki,szczotka(moze bedę miała co czesać :
),kilka koszulek i kaftaników ,kilka sztuk body,kilka śpiochów,2 czapeczki,sweterek,pieluszki,skarpetki,becik,ręcznik,kilka tetrowych pieluch. :
Napiszę wam co zabieram:
DOKUMENTY-karta ciąży,wyniki badań,dowód,książeczka ubez.
DLA MĘŻA-kapcie.szczotka do zębów,Red-Bull,jedzonko
ARTYKUŁY SPOŻYWCZE-woda nieg.,soki np.jabłkowy,herbata,kawa,batoniki,jakieś owoce
DLA MNIE-pasta,szczoteczka,dezodorant,mydlo delikatne,płyn do higieny intymnej(wyciąg z kory dębu),szampon,szczotka do włosów,kosmetyczka,dwa ręczniki,reczniki papierowe,podpaski nocne,wkładki laktacyjne,papier toalet.,maszynka jednorazowa,majtki jednorazowe,stanik laktacyjny,kapcie,klapki pod prysznic,szlafrok,koszula nocna,koszulka do rodzenia,skarpetki,laktator,telefon,aparat fot.,maść na sutki,sztućce
DLA DZIECKA-nozyczki,szczotka(moze bedę miała co czesać :
Melani ja nie znam takiego lumpeksu jak Ty ale dużo świetnych ciuszków i innych dupereli dla małej kupiłam w sieci na Allegro i dzisiaj też lecę na pocztę po przesyłkę. Część z tych ciuszków jest nowych, gatunkowo bardzo dobrych i nie dostępnych w sklepach u mnie w Szczecinie.
Izis - dopiero teraz widzę ogrom jaki muszę do torby zapakować i już wiem, że do jednej to nie wejdzie. Mąż pewnie będzie nie bardzo pocieszony ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Izis - dopiero teraz widzę ogrom jaki muszę do torby zapakować i już wiem, że do jednej to nie wejdzie. Mąż pewnie będzie nie bardzo pocieszony ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
reklama
M
Melanie
Gość
Winia pisze:Melani śliczne te Twoje fatałaszki...a świnia rewelacyjna.
Ja też kupuję dużo różowego i mam nadzieję że Pan doktor sie nie pomylił? Bo mąż napewno mi nie pozwoli chłopca ubierać w róże a tym bardziej w sukieneczki ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Winia ja też wpewnym momencie (koło 30 tc) zaczęłąm się zastanawiać a co jeśli to nie będzie dziewczynka??? Miałąm juz peeeełno ciuszków dla laseczki
trudno...
mielibyśmy jednego transwestyte więcej na świecie
Co do allegro, to tam też sporo kupiłam
właśnie czekam na kurteczkę NEXT na 62 cmT i śpioszki tez NEXT ale od 3 do 6 miesięcy. Lubię tą firmę.