reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

<<< Wyprawka >>>

Izis ja nie mam takich stert jak Wy. ;D ;D ;D Dla mnie to teraz przyjemność i przynajmniej mam się czym zająć. Mój Kuba dzisiaj jedzie znowu na wakacje do moich rodziców, więc będę miała duuuuuuuuuuuuuużo czasu na prasowanie.

A może przy okazji coś się ruszy???? ;D ;D ;D

reklama
Ja wyprałam i poprasowałam już wszystko ale ciuszki tylko do roz. 68. Resztę zostawiłam na potem. Z tym, że ciągle jakiś ciuszek dokupuję bo mi sie strasznie podoba i dopieram go ręcznie ;D

No ze zdjęć wynika, że macie sterty. Ja to mam igłę w stogu w porównaniu z Wami. Ale na razie mam te najmniejsze na 56 i 62 i chyba ze dwa na 68. Więcej nie kupowałam bo stwierdzilam, że potem na bierząco się dokupi...

Oglądałyśmy ostatnio z moją mamą co mam i stwierdziłyśmy że w zupełności wystarczy, nawet się boję czy wszystko zdążę założyc

ja tez dzisiaj zabieram sie do prasowania kolorowej czesci moich malenkich ubranek

potem jeszcze musze poprac i poprasowac pieluchy tetrowe no i te skarpetunie które wam pokazałam

Anuilka moja mama to już dawno mi mówiła, że mi ciuszków wystarczy......ale jak one sa takie słodziutkie. Staram sie jednak już teraz brać na rozmiary od 68 ;D

Winia, podejrzewam, że gdybym jak Ty i Melanie i Edit czekała na dziewuszkę to tej wyprawki też bym miała dwa razy więcej... Wyprawkę dla chłopca raz juz przerabiałam i może dlatego tak spokojnie do tego podchodzę

reklama
Aniulka spokojnie do tego podchodzisz bo jestes już doświadczoną mamusią a nie tak jak ja narwaną pierowródką. Pewnie i za drugim razem (o ile będzie) bedę miała inne zdanie na temat ciuszków ;)

Do góry