reklama
Izis ja cały czas myślałam że mieliśmy dla Kuby 70% spiytus ale mąż mnie właśnie uświadomił, że kupowaliśmy zwykły spirytus w takiej kwadratowej buteleczce z zielona plakietką. I niczym go nie rozcieńczaliśmy. A pępek zagoił się bardzo szybko
Ja na pewno nie rozcieńczałam, chociaz jak przyjdzie do Ciebie położna to ona Ci powie. Wiem tylko że taki lepiej i szybciej zasusza i trzeba porządnie wysmarować w pępuszku, żeby nie dopuścić do zakarzenia a o to bardzo łatwo.
dziekuję kochane za skomplementowanie łózia mojej małej 
Izis - jak nie możesz znaleźć 70% to najlepiej kupić właśnie taki spożywczy 95 % i rozcieńczyć w taki sposób: 2 kieliszki spirytusu i jeden kieliszek wody. I masz ok 70 %. Ja też tak zrobię bo byłam już w 3 aptekach i nie ma
ja jednak uważam, że lepiej przemywać 70% niż 95...
Winia - ja co prawda dostałam rożek od kuzynki, ale i tak zamierzałam kupić, podobno panowie lepiej się czują trzymając na początku takiego małego okruszka w rożku z wkładką kokosową. Mój mężulo trochę się boi takiej lejącej się przez ręce maleńkiej, więc na początek rożek z wkładką się sprawdzi. A póżniej można wkładkę wyjąć i masz miekką kołderkę. A ciuszki też śliczniutkie dla małej
Blanka - o kurcze! ale piękności! gdzie ona takie cudeńko znalazła? do pozazdroszczenia! mała ślicznie będzie w tym wyglądała, koniecznie musisz później zrobić zdjęcie.
Izis - jak nie możesz znaleźć 70% to najlepiej kupić właśnie taki spożywczy 95 % i rozcieńczyć w taki sposób: 2 kieliszki spirytusu i jeden kieliszek wody. I masz ok 70 %. Ja też tak zrobię bo byłam już w 3 aptekach i nie ma
Winia - ja co prawda dostałam rożek od kuzynki, ale i tak zamierzałam kupić, podobno panowie lepiej się czują trzymając na początku takiego małego okruszka w rożku z wkładką kokosową. Mój mężulo trochę się boi takiej lejącej się przez ręce maleńkiej, więc na początek rożek z wkładką się sprawdzi. A póżniej można wkładkę wyjąć i masz miekką kołderkę. A ciuszki też śliczniutkie dla małej
Blanka - o kurcze! ale piękności! gdzie ona takie cudeńko znalazła? do pozazdroszczenia! mała ślicznie będzie w tym wyglądała, koniecznie musisz później zrobić zdjęcie.
M
Melanie
Gość
a ja nie kupię rożka,
mamy kocyk i on będzie służył za kokon dla naszej córki
obcym nie dam jej do trzymania - taka jestem egoistka ;D
jak podrosnie, to może...
ale jak będzie malutka to NO WAY !
Winia fajne zakupy allegrowe ;D
Blanus super jest ten zając ja mam od koleżanki pożyczonego tygrysa ;D
mamy kocyk i on będzie służył za kokon dla naszej córki
obcym nie dam jej do trzymania - taka jestem egoistka ;D
jak podrosnie, to może...
ale jak będzie malutka to NO WAY !
Winia fajne zakupy allegrowe ;D
Blanus super jest ten zając ja mam od koleżanki pożyczonego tygrysa ;D
Winia masz oko do ladnych ciuszkow, niunia bedzie wygladala w nich cudnie ;D
Blanus ten kombinezonik (zwlaszcza ogonek) jest rozbrajajacy i wyglada na bardzo mieciutki i cieply
Melanie ja tez nie pozwole innym na trzymanie mojego malenstwa,
az mi sie wlos jerzy na sama mysl, ze ktos bedzie je tarmosil i zastanawial, czy upusci, czy nie
Edit w aptekach nie ma spirytusu takiego jaki potrzebujemy, tylko monopolowy pozostaje i 95% (do rozcienczenia, tak jak pisalas)
Blanus ten kombinezonik (zwlaszcza ogonek) jest rozbrajajacy i wyglada na bardzo mieciutki i cieply
Melanie ja tez nie pozwole innym na trzymanie mojego malenstwa,
az mi sie wlos jerzy na sama mysl, ze ktos bedzie je tarmosil i zastanawial, czy upusci, czy nie
Edit w aptekach nie ma spirytusu takiego jaki potrzebujemy, tylko monopolowy pozostaje i 95% (do rozcienczenia, tak jak pisalas)
M
Melanie
Gość
ja tez słyszałam ze może być ten mocny
ja kupiłam 70% w aptece juz jakiś czas temu
ja kupiłam 70% w aptece juz jakiś czas temu
reklama