reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

search
a co sądzicie o wózkach z zawieszeniem na paskach, miała któraś z Was??????

Paski to najlepsze z możliwych rozwiazanie dla noworodka[emoji57] mozna małym bujać, dają najlepsza amortyzację. Kwestia braku skrętnych kół jest słaba tylko w tym przypadku.

reklama
Paski ponoć sa fajne na nieutwardzone drogi takie wiejskie.

Zależy jakie ma opony wózek . Bo jeśli pompowane to jest super . Ja np wszędzie mam kostkę lub asfalt wiec nie patrzyłam na pompowane , mam gumowe . I uwielbiam mój wózek , sprawdził sie rewelacyjnie , ma ogromna gondole (najwieksza na rynku ) ,świetna amortyzację , świetne podbijanie . Ale jego wada jest to ze nie nadaje sie na nieutwardzone drogi , musi jeździć po "pięknych" drogach . Mi to nie przeszkadza bo mam wszędzie ładne drogi . Ja mam Inglesine Classice w kolorze betulla .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

już wiem :-) do wózków x-lander na pewno każda gondola x-landera pasuje, więc chyba kupimy x-lander x-move, spacerówkę cena do 1300 zł na allegro i używaną gondolę ceny od 50-150 zł.
dzwoniłam do sklepu dziecięcego, który sprzedaje x-landery i sprzedawca tak mi powiedział :-)

Ja płci na pewno nie chce poznać! Tzn to moja pierwsza ciąża i mam nadzieję ze wytrzymam z tym postanowieniem [emoji3] a zakupu wózka nie moge sie doczekać, bo sa takie faaaajne [emoji3] ogólny styl wypatrzony, ale producent juz nie koniecznie, bo na zywo trzeba porownac,ale do dopiero pewnie poczatkiem lutego

f2w33e3kf50gsgs9.png

dziewczyny czy miała któraś z Was wózek x-lander x-move? jakie macie opinie? czy do wersji spacerowej pasuje dowolna gondola czy tylko x-move?
Ja miałam jak tylko wszedł na rynek polski, zamawiałam jeszcze z katalogu. Wózek super, byłam bardzo zadowolona. Miałam jedna przygodę z nim, pękła mi rama, ale to z moje winy trochę ponieważ z mega ciężkimi zakupami w koszu i z dzieckiem na pokładzie wciągalam wózek codziennie po schodach, bo windy nie było. Producent wymienił mi ramę na nową. Torba od wózka wyblakła mi od słońca a tak to super.

Hej, też podoba mi się X lander X move - szersza gondola, budka, tylko opinie o modelach z 2016 są tragiczne, podobno to nie ten sam wózek co z rocznika 2014 czy wcześniejsze :( i sporo ich prawie nowych na olx co nigdy nie wróży nic dobrego ;)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry