EveningStar
Zaciekawiona BB
Ja miałam butelkę Calma Medeli i była rewelacyjna przy karmieniu piersią.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jaka butle uzywasz do kaszek,?Ja miałam aventu i nadal mam bo mały pije jeszcze kaszkę z butli przed snem i mi nigdy nie ciekły przy smoczkach ani w żadnym innym miejscu. Jedynie co do smoczków to u mnie nie sprawdził się wogole smoczek trojprzeplywowy, po krótkim czasie zrobiła się w nim taka dziura że leciało jak nie wiem. Co w innych smoczkach z aventu nie zdarzyło się w ogóle. Co do smoczków uspokajajacych też polecam avent. Mieliśmy jeszcze z canpol baby czy jakoś tak się to piszę i mały szybko przegryzal. oczywiście każdy smoczek dziecko może przegryźć ale z aventu jest o wiele bardziej wytrzymalszy. Jedynie co to nie jestem zadowolona z kubka niekapka z aventu tego z ustnikiem. Po paru tygodniach zaczol przeciekać. Ale słyszałam że każdy niekapek po niedługim czasie kapie. A jak wasze doświadczenia z niekapkami? Bo chcę małemu kupić nowy i nie wiem kompletnie już jaki.
Ja miałam aventu i nadal mam bo mały pije jeszcze kaszkę z butli przed snem i mi nigdy nie ciekły przy smoczkach ani w żadnym innym miejscu. Jedynie co do smoczków to u mnie nie sprawdził się wogole smoczek trojprzeplywowy, po krótkim czasie zrobiła się w nim taka dziura że leciało jak nie wiem. Co w innych smoczkach z aventu nie zdarzyło się w ogóle. Co do smoczków uspokajajacych też polecam avent. Mieliśmy jeszcze z canpol baby czy jakoś tak się to piszę i mały szybko przegryzal. oczywiście każdy smoczek dziecko może przegryźć ale z aventu jest o wiele bardziej wytrzymalszy. Jedynie co to nie jestem zadowolona z kubka niekapka z aventu tego z ustnikiem. Po paru tygodniach zaczol przeciekać. Ale słyszałam że każdy niekapek po niedługim czasie kapie. A jak wasze doświadczenia z niekapkami? Bo chcę małemu kupić nowy i nie wiem kompletnie już jaki.
Też z aventu że specjelnym otworkiem do kaszek w kształcie YA jaka butle uzywasz do kaszek,?
Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
Dzięki bardzo. Właśnie czytałam o tym lovi że podobno najlepszy z tych wszystkich ale było też dużo niezbyt opini o nim.Napewno odradzam ten bo był beznadziejny,dziecko non stop ochlapane:
Link do: AVENT KUBEK NIEKAPEK 260 ml SAMODZIELNE PICIE 360
A polecam ten:
Link do: Kubek niekapek LOVI 360 JUNIOR 250 ml 12m+ 3 wzory