reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

reklama
Emilja jaza misiami bylam[emoji3]
No tyljo jak sie niebd jednym autem jezdzic to mozna zostawic nie w tym co trzeb hehe. Jak dotre do sklepu to zobacze jakie to duze. Tam by było idealnie

f2w3d5qpsaxl9du8.png

Czy orientujecie się czy fotelik do samochodu będzie pasował do dowolnego stelarza do wózka? Znajoma chce mi odsprzedać fotelik (nie wiem jaki dopiero w sobotę będę się z nią widzieć) i zastanawiam się jak to teraz bd z wózkiem no bo chciałabym żeby pasował bo to praktyczne jak bym chciała gdzieś dalej do sklepu jechać autem czy coś. Zielona jestem w tym temacie.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czy orientujecie się czy fotelik do samochodu będzie pasował do dowolnego stelarza do wózka? Znajoma chce mi odsprzedać fotelik (nie wiem jaki dopiero w sobotę będę się z nią widzieć) i zastanawiam się jak to teraz bd z wózkiem no bo chciałabym żeby pasował bo to praktyczne jak bym chciała gdzieś dalej do sklepu jechać autem czy coś. Zielona jestem w tym temacie.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Wydaje mi sie ze z wiekszosci fotelikow mozna kupic adaptery do wozka;) jakbys nazwe wozka i fotelkka wpisala to sprawdziny :)

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry