reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

ja ostatnio zrobiłam zamówienie w Reserved kocyk, opaski, body i rożki na szyję no i zamówiłam chustę do chustonoszenia :)
planujemy w tym miesiącu kupić mebelki dla małej i coś tam już składać,no i mam upatrzony zestaw do gondoli kocyk i płaska podusia ... a jeszcze materac do łóżka, wanienka, wózek pewnie w styczniu...

reklama
ja ostatnio zrobiłam zamówienie w Reserved kocyk, opaski, body i rożki na szyję no i zamówiłam chustę do chustonoszenia :)
planujemy w tym miesiącu kupić mebelki dla małej i coś tam już składać,no i mam upatrzony zestaw do gondoli kocyk i płaska podusia ... a jeszcze materac do łóżka, wanienka, wózek pewnie w styczniu...
Zazdroszczę, mój do czasu remontu zabronił mi kupować wyprawki :( a chciałam kocyki zamówić :( ale chusta bardzo mu się podoba:)

Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka

Moj zestaw na nogi:) jeszcze czekam na jakies z ali
20161127_160253.jpeg

f2w3d5qppkk13cr6.png

Załączniki

• 20161127_160253.jpeg
    20161127_160253.jpeg
    34,7 KB · Wyświetleń: 280
reklama
ja stąd chcę zamówić komplet do gondoli Link do: Komplet do wózka MINKY Kocyk podusia NOWOŚĆ! MIKO!
no i większy komplet żeby mieć w domu itp.
kocyk z Re zamówiłam taki, bo mnie urzekł :D Link do: Kocyk dla malucha, RESERVED
opaski , jeszcze takie z gwiazdkami, ale już nie ma Link do: 2 pack opasek na głowę, RESERVED
chustki Link do: 2 pack chust, RESERVED
body bardzo fajne, jeszcze jakieś zamówię Link do: Body , RESERVED
Uważaj na ubranka z Reserved, bo są dużo większe niż wskazuje rozmiar i robią się bardzo krzywe po praniu.

f2w33e3k0rq6mc1d.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry