Deizzi
Fanka BB :)
ja tez mam taki pamiętnik, będziemy powoli uzupełniac
u nas kolejne zakupy internetowe porobione.. łóżeczko i materacyk juz wybrane, teraz wlasnie wybieram posciel ze wszystkimi gadżetami.. a jutro idziemy do sklepu żeby kupic to co będzie, jakies kosmetyki itp..
Dziewczyny (szczególnie te doświadczone) kupujecie ochraniacze do łóżeczka? Ja chyba tak bo w większości kompletów są.. najwyżej ich nie użyje...
Ja kupuje pomimo ich rzekomych wad. Łóżeczko wygląda z nimi o wiele przytulnie nie tak więziennie
Nie jest takie surowe...a jakie mają wady??? ja słyszałam coś, że niby hamują dostęp powietrza...
ale jak? przeciez nawet gdyby, to mało od góry jest przestrzeni? No ale ja jestem niedoświadczona mama, może się okazać, ze faktycznie z nich zrezygnuję. Póki co mam
I tak stoi od września...Tak więc nie powiem czy jest taki jak w opisie i czy się dobrze prowadzi. Opinie miał bardzo dobre jak na ten przedział cenowy. Minus, że nie można zamontować do niego fotelika Maxi Cosi, mają swój, ale jakoś nie mogłam znaleźć certyfikatów i atestów, więc kupiliśmy 2w 1, czyli gondolka i spacerówka, a fotelik mamy osobno.