reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Ja juz klade smialo mozesz zaczac.
Ethan super obserwuje zabawki. Raz mu grzechocze z jednej strony a po chwili z drugiej a on kreci glowa z prawej na lewa
Czasami uda mu sie reka machnac ale to przez przypadek i sie fajnie dziwi. Laura bawi sie razem z nim
Dezii niestaty nie da sie
Ethan super obserwuje zabawki. Raz mu grzechocze z jednej strony a po chwili z drugiej a on kreci glowa z prawej na lewa

Dezii niestaty nie da sie

Deizzi
Fanka BB :)
Deizzi - kładziesz już na matę maluszka ? Ja tak się zastanawiam kiedy zacząć, ale chyba jeszcze jest za mała ta moja kluska![]()
Jeszcze nie bo nie przyszła jeszcze do nas. Jutro ma być dopiero wysłana. Ale na pewno jak przyjdzie to zacznę
lastpetunia
Witam marcowe mamusie, jestem mamą dziewczynki z marca 2012r, mam na sprzedaż zadbane ubranka po córci w rozm 56-68, wszystkie ubranka mam wystawione na aukcji ceny max do 7zł (body 1.99-2.99, bluzeczki,pajacyki 4zł itp.) ubranka takich firm jak Carter's, Next, George itp. Zapraszam do oglądnięcia może którejś mamusi wpadnie coś w oko
)
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Kania78
...
My używamy rossmanowskich i się sprawdzają.Dziewczyny! Pytanie o pieluchy. Stosuje pampersy, czy możecie polecić jakieś inne?
reklama
Królowa_Dramatu
my pampers premium care bo po zielonych miała czerwoną pupę, a te pieluchy są świetne - suche zawsze a pupa zdrowa