Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
bo mimo, że On ma swój pokój do zabawy na dole też to lubi z nami być i tu przynosi zabawki, stwierdziłam więc, że może byśmy mu kupili stolik i krzesełko i jak Maluszkowi tu ustawimy koszyk i matę to jemu właśnie też taki "kącik" zrobimy
Barbie tak jak Anka pisze, wszystko zależy od pogody, w zimniejsze dni kombinezon a na takie przejściowe zawsze możesz spodenki na śpiochy wciągnąć albo kocykiem przykryć, ja mam np śpiworek do wózka.
Szczebiotka ja wszystko rozumiem ale chodzi mi oto czy w szpitalu tak może być dziecko ubrane czy mu nie będzie za chłodno;-)
jak Ty uwazasz, znasz lepiej swoje dziecko. u mnie nie przejdzie chyba dostawka.... a poza tym jej cena to 600 zl, a ja znalazlam wozek za 2razy tyle
A jest jeszcze gorzej, bo mieszkam w Londynie i sporo artykułów, rzeczy, ciuszkó dla dzieci różni się od tych dostępnych w Polsce. Dlatego szukam porad co lepsze, co warto zakupić a co sobie darować. Widzę, że są tu też dziewczyny mieszkające na Wyspach, więc myślę, że w razie czegoś -pomożecie.