Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja już od zmysłów odchodzę, oby to były bliźniaki, niech i trojaczki ale zdrowe. Po tym co sie naczytałam 2 tyg do usg to wieczność będzie. Dziękuje Ci bardzo za odpBardzo często wysokie beta wskazuje na bliźniaki![]()
Najgorsze co można zrobić to czytać historie w necie. Też tak robiłam A potem płacz i lament przed każdym usg. Nie czytaj juz więcej plisssss. I czekam na info za2tygja już od zmysłów odchodzę, oby to były bliźniaki, niech i trojaczki ale zdrowe. Po tym co sie naczytałam 2 tyg do usg to wieczność będzie. Dziękuje Ci bardzo za odp![]()
Dzis zrobilam bete 14dpt i jest 6728. Czyli wzrost o 149%. Uspokoilam sie troche choc i tak przyrost sporyNajgorsze co można zrobić to czytać historie w necie. Też tak robiłam A potem płacz i lament przed każdym usg. Nie czytaj juz więcej plisssss. I czekam na info za2tyg
Gratulacje, co za cudowne wieściWracam. Już wiadomo skąd taka beta. 3 pęcherzyki !!! W dwóch bijące serduszka❤❤
GratulacjeWracam. Już wiadomo skąd taka beta. 3 pęcherzyki !!! W dwóch bijące serduszka❤❤
Z ostatniej @ wychodzi że lepiec ale pewnie przy blizniakach wcześniej będzie suprise.Gratulacjebędziesz lipcową mamą? Jeśli tak to zapraszamy, jest tam już jedna mamusia która ma
pod swoim
![]()
Jednak miałam racjęja już od zmysłów odchodzę, oby to były bliźniaki, niech i trojaczki ale zdrowe. Po tym co sie naczytałam 2 tyg do usg to wieczność będzie. Dziękuje Ci bardzo za odp![]()