reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
Spokojnie :) zdjęcia będą, wkleję jutro, może nawet jakiś filmik wrzucę, np jak Kala mówi bam bam bam :)

Hehe, dobre z tym 18nastolatkiem :) ale to nie jest odosobniony przypadek, uwierzcie ;p znam jednego (20l) co dopiero niecałe 2 lata temu się usamodzielnił do tego stopnia, że pracuje i sam robi sobie herbatę/kawę i np śniadanie - niestety koszulki, bieliznę i tego typu czynności są jeszcze dla niego za trudne do ogarnięcia. Nie pytajcie kto to ;)

Dziękuję Bogu, że mój mąż jest z tych, co to w życiu musiał dużo robić sam, a potem wojsko go douczyło, bo bym chyba ześwirowała :)

Ja już mam w sobie tyle złości,że ledwo się powstrzymuje,żeby nic nie powiedzieć.Najpierw wzięła mu komp na raty,potem zmienił sobie komórke bo tyle kasy dostał na bierzmowanie,rodzinne matka oddaje jemu,na.basen gnojek jeździ,w domu O obowiązków,nawet w pokoju swoim nie sprzątnie,jak ponad 2 tyg temu coś rozlał tak były plamy do dziś,w koñcu umyłam sama bo i tak tylko ja myje,od pierwszego wyjazdu nikt wanny nie umył a tylko oni korzystają,nowa wanna-tyle kasy i żółta,ledwo płynem do klopa doszorowałam... Oczywiście na zakupy matka da mu kasę,a wnuczce nawet skarpetek nie kupi,ja pier.... Sorki dziewczyny musiałam to z siebie wyrzucić
Dagne mój mąż jest zupełnie inny,ale on musiał szybko dorosnąć,jak był w gimnazjum ich siostra popełniła samobójstwo,o nim zapomnieli i na wszystko ciężko pracował i boli go jak widzi,że młody ma wszystko na skinienie

Ostatnia edycja:
miq kochana dobrze że wyrzuciłaś bo to nie dobre dla Lilianki ale teraz 3 głębokie wdechy :* duszenie nie jest dobre choć od momentu jak ja zaczęłam "pyskować" to mam ciche dni z teściową :cool2: w chwili obecnej od poniedziałku i nie jest mi przykro ;-)

Hejo!

Miq bosz..... teściowa kalekę wychowuję... :no: Dobra jest....
A czy ja już mówiłam ze uwielbiam Twój brzuszek!! :-D Prześliczny jest!! Ślicznie w ciąży chodzisz!

Necia ależ ten płaszczyk czerwony jest piękny!!! :szok:

Lam maliny? Hm... kurcze niby są kaszki malinowe od 4 miesiąca... ale nie wiem czy same owoce można... Mój już jadł i maliny i poziomki... ale on jest starszy... To tylko kwestia czy mała nie jest uczulona bo tak same w sobie nie powinny jej zaszkodzić.

Co do żywienia to co masz na myśli? Jak masz jeden posiłek to podawaj go raczej o tej samej porze i stopniowo zwiększaj dawkę aż mała za jakiś czas (około miesiąca) zacznie opuszczać jeden posiłek mleczny. Mój teraz je tak
MM - później owoce - MM - obiadek - MM - Kaszka - MM w nocy - i tak od początku. On dopiero koło 6 miesiąca zaczął opuszczać posiłki mleczne ale on do tej pory był na cycu wiec to też inaczej...

Nala ja niedługo ide na 3 badanie... a poprzednie były idealne... mały nie jest wcześniakiem i badania były prawidłowe... widać ze co ośrodek to obyczaj...

Mój mały ma dzisiaj jakiś złydzień... ale to pewnie z gorąca... niespokojnie śpi i ciągle się rozkopuję... nawet pieluszkę zrzuca :shocked2: a zawsze śpi pod kołdrą i nic mu nie przeszkadza...

Netka fajne zakupy, zwłaszcza czerwony kubraczek :-)
Witam w klubie domowego armagedonu :-) Padam na pysk i jestem przeszczęśliwa, ze Łucja już śpi. Żeby było mi gorzej to jeszcze byłam dzisiaj na pogrzebie.
Miq <cmokwpępolka> piękny jest :-)
dodam,że gówniarz w przyszłym roku kończy 18 lat i nawet sam nie potrafił przyjść tylko mamusia musiała...jacy oni k€£§£€ są żałośni
bez komentarza :-D:-D:-D
Miq ja też wiele rzeczy trzymałam w sobie,aż do czasu teraz na głupotę teściowej reaguje i zaraz est mi lepiej i Tobie proponuję to samo, zwłaszcza jeśli swoimi pomysłami psuje jakieś plany Twoje i męża.

Odnośnie paczki, to wyślę ją w przyszłym tygodniu, bo jeszcze kilka rzeczy po Lusiaku czeka na pranie i dorzucenie do paczki.

Ostatnia edycja:
no kubraczek jest the best :) i cieplutki taki polarowy a nie polarowy :-) za wsio zapłaciłam 60 zł z przesyłką z czego bluzki są nowe jedynie bez metek, biały kubraczek wygląda jak nie używany

Fasooola kocham cię wieeeesz? wyjdziesz za mnie jako moja druga żona? pier__cionek_zar__czynowy_.jpg

spoko Netka chętnie, ale na jaką okoliczność te zaręczyny? Czymżemzasłużyłam?
No i ładny pierścionek wybrałaś :-)

Ja spadam spać, bopadam na pysk.
Jutro wejde pewnie weczorem albo wcale, bo robię z Matulą akcja przetwory
biggrin.gif

Dobranoc. Kolorowych :*

Ostatnia edycja:
reklama
Obiecane zdjęcia Kalinki :)
11082012645.jpg14082012649.jpg23082012656.jpg23082012661.jpg23082012664.jpg

Kala robi pompki hehe :) i sorka za jakość zdjęć, ale wiecie - telefon ;p
Na pierwszym zdj w Okunince na wakacjach, no ale bez pogody :/

I filmik:
[video=youtube;grf8j4kFLGg]http://www.youtube.com/watch?v=grf8j4kFLGg&amp;feature=youtu.be[/video]

Ostatnia edycja:
Do góry