reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

miq z prawej masz download now takie pomaranczowe powinno ci otworzyc pobieranie po kliknieciu

lam nooo cieszę się teraz tylko powodzenia wam życzyć :)

reklama
lamiav nie zazdroszczę, trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& bo ciężkie chwile, dni, miesiące ... przed Wami

Neciuszka gotowe, w 10 pytaniu jest chyba błąd (jestem ciekawa wyników ankiety, podzielisz się?)

Ostatnia edycja:
Dzięki kobietki za ankiety :) bardzo pomogą jak ktoś się wam nawinie co może wypełnić poproszę :-)

mamo moje dziecko tak pierdzi że strach się bać ;-)

Necia ankieta wypełniona i wysłana :-)

Lamia super wieści!!! Trzymam za was kciuki! :* Czeka was ciężki okres ale na pewno się ułoży!

Sleepy hej hej :*

Byłam dzisiaj u mamy pół dnia! Fajnie mi czas miną! Mały już wykąpany najedzony i śpi :-D Babcia go dzisiaj wymęczyła :-p

reklama
Fifka dziękuję :) my właśnie z dworu wróciłyśmy Margo na macie sobie leży a za godzinkę kąpanie :-)

Fajnie tak mieć możliwość do mamy pojechać częściej, ja pogadałam z moją przez telefon to mi troszkę lepiej, bo teściowa nadal ma focha dwa dni małej nie widziała choć mieszka na tym samym piętrze w domu. Ale jej sprawa, miło od mamy było usłyszeć że ona całym sercem za mną bo ja najlepiej wiem co dla mojego dziecka dobre

Do góry