reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

witam :-)
Atan u mnie znalazłam cerazette za 31 :happy2: co apteka to inna cena więc może podzwoń i popytaj

jejku jak miło zobaczyć taki "świeży" brzuszek ciążowy :tak: tak niewiele czasu minęło a jednak wydaje się to takk odległe...miq i eve super brzuszki!

u nas dziś jak zwykle pobudka koło 7 :happy2: ciekawe jak długo będziemy się tym jeszcze cieszyć??? a może Misia jest śpioszkiem po mamusi :blink:
za to za oknem dramat - ciemno, szaro i deszczowo :dry:

dziewczynki jakie książki o rozwoju/karmieniu itp. dziecka polecacie?

reklama
ja mam książkę coś z stylu 1 rok życia dziecka ale w sumie nie korzystam ale poza tą co pisałam do Fasolki szukam Wcześniak - pierwsze 6 lat życia nowa jest strasznie droga :-(

hej hej!

ja tam nie mam żadnych książek ani artykułów nie czytam. Człowiek się potem tylko martwi bez sensu. Każde dziecko jest inne jak na moje oko i nie ma sensu się wczytywać. Właśnie sprawdziłam na tej stronie od lam małego i... powinien już siadać chwytając się barierek łóżka a podtrzymywany za rączki stawać<?!>. Otóż mój syn Filip dziś po raz pierwszy obrócił się z plecków na brzuszek i jestem z niego przedumna;):D o siadaniu to on wg nie wie że istnieje coś takiego, a stanie to już naprawdę jakiś absurd;P

i chciałam się pożalić, że moja super kanapa złapała dziurę chyba po powietrze z niej schodzi b. szybko;( eh..

miq: świetne sobie robisz te zdjęcia:)

lam: dałaś małej kaszki? :)

Miq - cudny ten brzuszek :) jak tak patrzę, to chcę taki spowrotem :) no ale trzeźwo myśląc - obecnie nie poradziłabym sobie bankowo...

U mnie nerwówka. W nocy wzywaliśmy pogotowie do babci. Wyobraźcie sobie, że wzięła ją karetka na oddział, a tam zonk! nie przyjęli jej...!!! wzięli, że to serce, potem zrobili ekg - i tak: "proszę pani w normie", kazali przyjechać po nią autem, że ręka boli od stanu reumatycznego i że reumatolog od 7 jest, to nie może czekać w szpitalu... paranoja. Więc teraz pojechałam po ciocię, żeby mi się Małą zajęła, bo raz: muszę odwieżć babcie z mamą moją na oddział, dwa - umówiłam się na obgadanie spraw z notariuszem i trzy - mam wizytę u dermatologa, a zapisuje się do niego z 2tygodniowym wyprzedzeniem, więc muszę jechać...

norma oni maja na wszystko czas moj tata lezal 5dni z otwartym złamaniem bo nie przyjeli go do innego szpitala i czekal na miejsce w 3 szpitalu

slyp: z racji tego że poklóciłam się z męzem on pojechał na zakupy sam, i jak to chłop nie wiedział jaką kaszke kupić, więc nie kupił żadnej, dzisiaj, jest w pracy do 19stej a ja nie mam jak sie z tej dziury wydostać, bo oczywiście samochodem pojechał i samochód pod praca będzie cały dzien stał a ja uziemiona , jeszcz ejakby ciepło było to bym piechota poszłą ale pada . no i tak dopiero jutro pojadę do sklepu

Co do tych opisów o rozowju niemowląt, ja to czytma bo lubie ale nie przywiązuje wagi do tego co kiedy dzieko powinno robić, każdy maluszek swoim tempem sie roziwja. a wszystko co Ada robi jest dla mnie wspaniałe, czy to plunie czy piernie czy sie usmiechnie kocham wszystko co robi :-D

o to dranie, zapewniała mnie baba że na dzisiejszy dzień będzie na 100% :angry:już ja im powiem jak sie tam pojawie :-D

Co za dupna pogoda, w związku z tym mam zamiar przechodzić cały dzień w szlafroku a teraz niestety musze iść gotować obiad- który sam sie zrobi bo będzie to sosik jakiś taki z mięskiem,

reklama
Witam lamiav dzis jadla sa fotki i filmik wgrywaam na fb z telefonu wiec niewiem sie uda stoi na 80 procentach..
Miq sliczny brzusio ah ah mi kowili ze bedzie ponad 3600g a miala 2980 a wychodzac 2780g wiec nie wierze w usg do wagi wogle :-)

Do góry