reklama
dagne
Fanka BB :)
Miq jaki kochany brzunio
normalnie czuję się jakbym jeszcze niedawno swój miała.... a tu Kalinka już 8 miesięcy niedługo skończy...
bylismy u lekarza po skierowanie na usg bioderek, recepte na 3cia szczepionkę, na lodach i spacerku bo nasze miasto remontują i nowe szlaki porobili, a teraz padam z gorąca ufff
Czy w 4 miesiacu moge dawać juz maliny dziecku ??
neciuszka: fajne ciuszki płaszczy i sweterak najlepsze :-)
miq: cmok w brzuchala ;-)
dagne: a gdzie Kalinki zdjęcia moge zobaczyć ?
Czy w 4 miesiacu moge dawać juz maliny dziecku ??
neciuszka: fajne ciuszki płaszczy i sweterak najlepsze :-)
miq: cmok w brzuchala ;-)
dagne: a gdzie Kalinki zdjęcia moge zobaczyć ?
nalaa
Hejka :-)
Neciuszka, sliczne te ubranka a plaszczyk ten czerwony wyglada uroczo
Natkusia ja szczsepiłam dodatkow na rota bo mój Alus od grudnia idzie do złobka a w zlobku jak to w zlobku, "grypa"jelitowa szaleje
Miq sliczny brzuszek
Ewika gratuluje kolejnych ząbków
Jak to jest z tymi biodrami? piszecie ciągle o kolejnych usg, a moj Alus miał tylko jedno... ortopeda powiedział, ze jest super i nie kazał juz robic wiecej:-(
My juz wyrastamy z rozmiaru 62:-)
Neciuszka, sliczne te ubranka a plaszczyk ten czerwony wyglada uroczo
Natkusia ja szczsepiłam dodatkow na rota bo mój Alus od grudnia idzie do złobka a w zlobku jak to w zlobku, "grypa"jelitowa szaleje
Miq sliczny brzuszek
Ewika gratuluje kolejnych ząbków
Jak to jest z tymi biodrami? piszecie ciągle o kolejnych usg, a moj Alus miał tylko jedno... ortopeda powiedział, ze jest super i nie kazał juz robic wiecej:-(
My juz wyrastamy z rozmiaru 62:-)
nala: u nas mówił ze wszystko jest oki ale jeszcze jedno kontrolne usg ma robić wiec idziemy.
Ja jeszcze odnosnie żywienia czy możecie podać przykładowy dzien karmienia z wprowadzonym daniem stałym , moze byc na kameralnym w wątku żywieniowym
ale tu dzisiaj cisza, no ja mam pech
Ja jeszcze odnosnie żywienia czy możecie podać przykładowy dzien karmienia z wprowadzonym daniem stałym , moze byc na kameralnym w wątku żywieniowym
ale tu dzisiaj cisza, no ja mam pech

Ostatnia edycja:
reklama
miq
Oj biedne Wy obie
Mi też chce się płakać,tak boli mnie kość łonowa,że ruszać się nie mogę:-(
A teraz żart dnia,wchodzi teściowa i mówi do mojego męża ( siedzę pół metra od niego) czy nie jedzie jutro na zakupy-on nic nie mówi(mieliśmy w planach na ryby jechać) pyta jej co chxe,a ona,że z Leszkiem trzeba na zakupy jechać bo ona nie ma do niego cierpliwości (szczegół,że była z nami raz na zakupach i siedziała przed sklepem bo nie umiała zapytać o nic sprzedawczyni-totalny dzik) mąż mówi,że był dzisiaj na basenie to nie mógł sobie iść na zakupy,a ona że nie dała mu kasy bo by go okradli,nikt tego już nie skomentował,dodam,że gówniarz w przyszłym roku kończy 18 lat i nawet sam nie potrafił przyjść tylko mamusia musiała...jacy oni k€£§£€ są żałośni
Mi też chce się płakać,tak boli mnie kość łonowa,że ruszać się nie mogę:-(
A teraz żart dnia,wchodzi teściowa i mówi do mojego męża ( siedzę pół metra od niego) czy nie jedzie jutro na zakupy-on nic nie mówi(mieliśmy w planach na ryby jechać) pyta jej co chxe,a ona,że z Leszkiem trzeba na zakupy jechać bo ona nie ma do niego cierpliwości (szczegół,że była z nami raz na zakupach i siedziała przed sklepem bo nie umiała zapytać o nic sprzedawczyni-totalny dzik) mąż mówi,że był dzisiaj na basenie to nie mógł sobie iść na zakupy,a ona że nie dała mu kasy bo by go okradli,nikt tego już nie skomentował,dodam,że gówniarz w przyszłym roku kończy 18 lat i nawet sam nie potrafił przyjść tylko mamusia musiała...jacy oni k€£§£€ są żałośni
Podziel się: