reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wystroje wnętrz - kącik malucha

O kurcze dziewczyny wy juz takie przygotowania a u mnie jeszcze wszystko w rozsypce:eek: jedyne co zrobilam to popralam ciuszki, posciel, kocyki... ale ani nie wyprasowane, ani nie ulozone... Chyba musze sie wziasc za "wicie gniazdka" bo jak by mi maly niespodzianke zrobil i teraz wyskoczyl to bym dopiero miala kuku;-) a wiec postanowienie na przyszly tydzien juz mam... :-)

a tak swoja droga przesliczne te wasze kaciki dla malenstw :tak:

reklama
Joasia ale mi się kolor twojego wózeczka podoba - super!!!!! normalnie, aż chce się żyć i małego w takim wozić - nie mogę sie napatrzeć:tak:
A torba duuża - ja `mam dwie małe, ale mniejsze niż połowa twojej:-D - w jednej tylko moje rzeczy, w drugiej tylko dla dziecka:sorry:

Agugucha: ja właśnie w czwartek skończyłam prasować - ale czasu na to schodzi...dwa dni po x godzin, żeby wszystko wyprasować i dopiero od czwartku mam przygotowane torby do szpitala, a na suwaczku widać w którym tygodniu jestem :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No własnie ja mam tam wszystko i niby nic i wydaje się taka duża, ale począwszy od pampersów wkładkach podkładach itd. Przecież muszę to mieć, może rzeczywiście powinnam to jakoś zmniejszyć...bo jak mnie zobaczą to się wystraszą.

E tam dobra jest ta torba, przecież mamy swoje potrzeby;-):-). Wy to mnie babki stresujecie, ja w ogóle nieprzygotowana:szok::confused2:

JOASIA suuuper:-)

Ja mam torbe jedna taka miejszą co kosmetyki i rzeczy typu jak wkładki laktacyjne chusteczki nawilżające itd.plus dla synka smoczek itp. i jedną wieksza torbe gdzie mam skarpetki ,majtki ,wkłady, poporodowe ,klapki, koszule itd.ale widze że wszystkiego niezmieszcze bo jeszcze szlafrok laktator i pampersy co bede musiała jeszcze jakąś siatke wziąść aby to wpakowac a pampersy to normalnie tak chwyce dlatego kupie do szpitala małą paczke:tak:ja niepotrafie się zmieścic w jedną małą torbe:zawstydzona/y:i te ż tak było w pierwzej ciąży miałam dużą torbe ale siatki i tak musiałam mieć bo niezmieściłam:zawstydzona/y:

Ja się spakowałam też w dwie torby. Jedna mała dla mnie + pieluchy dla małej, a druga mała na ramię, w której są ubranka. Nie spakowałam jeszcze szlafroka. A za bardzo nie mam miejsca. Może, żeby zaoszczędzić miejsca, pojadę w nim na porodówkę? :eek:

macy - proponuję też abyś pojechała w bamboszach i koszuli nocnej - naprawdę zaoszczędzisz dużo miejsca :-D:-D:-D:-D
To pakowanie to boskie jest - swojego na tym etapie sobie jeszcze nie wyobrażam :szok::-D

U mnie wszystko leży tylko czeka na torbę, lampkę z Bedronki też mam tylko że tygryska i właśnie daje fajne światło, nie rażące :tak: Teraz te lampki 25zł kosztują a ja kupiłam za 40zł :szok:

reklama
Do góry