reklama
agniecha83
Fanka BB :)
kącik jest poprostu śliczny!!!!!
My dzisiaj złożyliśmy łóżeczko, ułożyliśmy część pościeli no i kupiliśmy wózek
I mając już to wszystko w domu zaczęłam sie bać....!!!
Najwazniejsze zeby nie przesadzic z ilosciami ozdob bo to moze rozdrazniac malenstwo. moje sciany wygladaly super ale w konfrontacji z zabawkami, mebelkami itp bylo tego zbyt duzo... teraz malenstwo zaczyna miec swoje zdanie i razem wybieramy wzory

Nadarienne
Fanka BB :)

(przepraszam za ostrość zdjęcia, ale dopiero na kompie zobaczyłam, że mi tak wyszło)
To będzie kącik naszej Marysi, ale jak na razie sobie stoi tylko wszystko. Coś będę musiała zrobić z tą ścianą, bo pusta strasznie się mi wydaje, poza tym nie zdążyliśmy już malowania zrobić w pokoju, więc trochę poszarzała jest.
No ale kołyską się chciałam pochwalić. ^^ Jest sosnowa, nielakierowana. Ale pościel to chyba ubiorę dopiero w styczniu, bo po co ma jeszcze miesiąc stać i się kurzyć. Chociaż chciałabym już zobaczyć, jak będzie całość wyglądać.
PS Ten piec jest nieużywany już, tylko tak się został jako "ozdoba" i zjadacz miejsca.
Ostatnia edycja:
ivi
uzależniona;) // I.2010
ta komoda, tak jak przewijak, jest bezcenny ;-) Zrobił ją własnoręcznie mój mążIvi Ale maz genialną komode, gdzie taką kupiłaś?

Nadarienne - cudny kącik!:-)
reklama
P
patrysia*
Gość
Supcio kąciki:-)
Podziel się: