reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wystroje wnętrz - kącik malucha

joasia jeszcze pomysla ze sie do nich na stale wprowadzasz:-D

agagsm to mnie nie pocieszylas bo mnie wlasnie od srody prasowanie czeka... bedzie wesolo cos czuje:-) obym tylko do stycznia sie z tym wszystkim wyrobila:-D

reklama
Najwazniejsze zeby nie przesadzic z ilosciami ozdob bo to moze rozdrazniac malenstwo. moje sciany wygladaly super ale w konfrontacji z zabawkami, mebelkami itp bylo tego zbyt duzo... teraz malenstwo zaczyna miec swoje zdanie i razem wybieramy wzory:-p

kolyska1.png

kolyska3.png

(przepraszam za ostrość zdjęcia, ale dopiero na kompie zobaczyłam, że mi tak wyszło)

To będzie kącik naszej Marysi, ale jak na razie sobie stoi tylko wszystko. Coś będę musiała zrobić z tą ścianą, bo pusta strasznie się mi wydaje, poza tym nie zdążyliśmy już malowania zrobić w pokoju, więc trochę poszarzała jest.

No ale kołyską się chciałam pochwalić. ^^ Jest sosnowa, nielakierowana. Ale pościel to chyba ubiorę dopiero w styczniu, bo po co ma jeszcze miesiąc stać i się kurzyć. Chociaż chciałabym już zobaczyć, jak będzie całość wyglądać. ;)

PS Ten piec jest nieużywany już, tylko tak się został jako "ozdoba" i zjadacz miejsca.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry