reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wystroje wnętrz - kącik malucha

No więc z rady mamusi ktora w tym śpiworku już maleństwa kładła spac od początku - wystarczy końcowkę śpiwora zawinąć/podwinąć i napewno się nie smyknie do środka ;-)
Dzięki czyli metoda jak z kołderką, na dole zawinięte...:tak: zobaczymy jak się to sprawdzi, czy małemu nie będzie tego łatwo odkopać...poeksperymentuję i poobserwuję... naprawdę podoba mnie się ten śpiworek... i mimo wszystko bezpieczniejszy mnie się widzi....

reklama
A ja kupiłam rożek dla synka i myślałam, że to dobry wynalazek. Tyle że moje dziecię się urodziło z wagą 4 kg i ten rożek mi się za nic nie sprawdził. Ciągle się rozpinał. A do tego do karmienia wygodniej mi było to małe ciałko czuć bez rożka.

Nam w szpitalu pokazali jak wiązac rożek sznurkiem i tak tez robiłam, wszystkie rożki w poprzedniej ciąży dostałam i rzepy w ogóle nie trzymały a sznurek super sobie radził z tym.
Ja nawet gdybym go sznurkiem spięła, to dziecko byłoby mało bezpieczne. Nie żałuję, że nie korzystałam. Niech sobie leży i czeka na wnuki.:-p

A ja dziś wreszcie kupiłam rzeczy, aby wybrać dziecko ze szpitala,:-) kupiłam też beznadziejny rożek z wkładem kokosowym......;-):-)

Yola Tam miało być "beznadziejnie" karmiło mi się w rożku z wkładem :-) Każdej matce pasuje coś innego, nie neguje i nie krytykuje zakupów mam bo każda z nas ma pełne prawo by kupować to co chce a nastepnie sama już wie co dla niej najlepsze....Dla mnie mała była za sztywna w takim rożku.

reklama
Zalegle obiecane foty...:zawstydzona/y:

Załączniki

• IMG_2373.jpg
    IMG_2373.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 188
  • IMG_2416.jpg
    IMG_2416.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 175
  • IMG_2422.jpg
    IMG_2422.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 180