agabaj92
Fanka BB :)
A można spytać skąd jesteś skoro chcieli was do Poznania nawet zabierać tzn było takie przypuszczenie?A no i vacum i kleszcze na koniec
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A można spytać skąd jesteś skoro chcieli was do Poznania nawet zabierać tzn było takie przypuszczenie?A no i vacum i kleszcze na koniec
Z PiłyA można spytać skąd jesteś skoro chcieli was do Poznania nawet zabierać tzn było takie przypuszczenie?
Hmm czyli druga strona od Poznania ja bliżej LesznoZ Piły
Na wizycie jakie wieści? Jak było u Ciebie z szyjką?Ja miałam dzień wcześniej wizytę u gina i o 1 w nocy zaczęło sie, tzn bóle brzucha kręgosłupa i dość szybko poszło. Mały dostał 9 pkt i jest zdrowy za chwilę kończy 7 miesięcy.
Na wizycie wszystko książkowe, szyjka jeszcze zamknięta, główka odwrócona już wcześniej była w dół. Ale nic nie zapowiadało się z porodem że będzie jutro tzn dzień po wizycie. Zaczęło sie w nocy najpierw lekkimi bólami później trochę się nasiliły, ale można było przetrwać. Później ok 11-11.30 zaczęło sie rozkręcać skurcze doszły itd. W szpitalu myślałam że padne bo takie silne bóle krzyżowe, 21 prawie pełne rozwarcie. Podane miałam rozkurczowe i przeciwbólowe ale nic nie pomagało. Mąż sie śmiał jak jechaliśmy do porodu, że wiedział kiedy syna wpisać urodziny poprostu pomylił miesiąc moich urodzin i rzeczywiście się sprawdziło. To akurat taki zbieg okoliczności.Na wizycie jakie wieści? Jak było u Ciebie z szyjką?