Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja trafiłam na wątek przez to, że coś klikłam i zobaczyłam coś, co wolałabym odzobaczyć. Forum jest po to żeby wymieniać się doświadczeniami, więc opinia jest taka, że lepiej sobie darować takie zdjęcia, bo są niesmaczne a z punktu naukowe bezużyteczne.Ale Lady With Cats dobrowolnie weszła w wątek, przeczytała a nawet z własnej woli obejrzała zdjęcie.
Nie nam oceniać, czy mądre, nie tego dotyczy wątek.
Śmiechy śmiechami, ale wolałbym kota o wiele bardziej zobaczyć niż toTo zdj ma już 38 wyświetleń, widocznie nie tylko ta od kotów była ciekawa![]()
I autorka otrzymała odpowiedź, co ma zrobić. Chyba zgodzisz się, iż na podstawie zdjęcia brudnych majtek, nikt ciąży nie stwierdzi.Ale Lady With Cats dobrowolnie weszła w wątek, przeczytała a nawet z własnej woli obejrzała zdjęcie.
Nie nam oceniać, czy mądre, nie tego dotyczy wątek.
czekam na zdjęcia majtek ze śladami śluzu i pytanie, czy świadczy o dniach płodnych;D chociaż w sumie... testy owulacyjne mi się kończą, może mi następnym razem ocenicieI autorka otrzymała odpowiedź, co ma zrobić. Chyba zgodzisz się, iż na podstawie zdjęcia brudnych majtek, nikt ciąży nie stwierdzi.
Z racji tego, że to publiczne forum mam także prawo wyrazić swoją dezaprobatę dotyczącą formy przekazu w postaci zdjęcia.
Dokładnie- pierwsze, co mi przyszło na myśl, to ofajdane majty xD.Bo wrzucanie zdjecia kupy do internetu jest średnio mądre i średnio smaczne a tak to zdjęcie właśnie wyglada. Jak zdjęcie kupy.
Kupy z kuwety mnie nie brzydząDokładnie- pierwsze, co mi przyszło na myśl, to ofajdane majty xD.
No ale by było, że TA OD KOTÓW sprząta po nich kupy z kuwety, a zdjęcie brudnych majtek ją oburza.