• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Za wysokie HCG

reklama
To moja pierwsza ciąża nie mam w ogóle doświadczenia zrobiłam sobie dodatkowo Bete z ciekawości przy okazji innych badań i jestem przerażona wynikiem,nie miałam pojęcia kobiety w tym tygodniu ciąży już nie robią sobie takich badań. Tak jak mówię serduszko bije przynajmniej wszystko było Dobrze w 7 tygodniu. W poniedziałek idę na wizytę ale pisze tu ponieważ tak jak mówię no jest duży stres po odczytaniu wyniku

To moja pierwsza ciąża nie mam w ogóle doświadczenia zrobiłam sobie dodatkowo Bete z ciekawości przy okazji innych badań i jestem przerażona wynikiem,nie miałam pojęcia kobiety w tym tygodniu ciąży już nie robią sobie takich badań. Tak jak mówię serduszko bije przynajmniej wszystko było Dobrze w 7 tygodniu. W poniedziałek idę na wizytę ale pisze tu ponieważ tak jak mówię no jest duży stres po odczytaniu wyniku

Naprawdę Twoje przerażenie jest nieuzasadnione. Spokojnej ciąży!

reklama
No i po co go zrobiłaś? Jak nie jesteś lekarzem to nie zlecaj sama sobie badań i nie dawkuj leków na receptę. To jest próba ciążowa i służy do tego, żeby sprawdzić czy ciąża jest. Skoro wiesz, że jesteś w ciąży to zignoruje ten wynik. I nie martw się - on jest w normie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry