reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

Moja córa idzie w sobote na urodziny do kolegi na dwa latka i nie mam pojęcia co mam kupić :sorry2:oni mieszkają w Stanach więc na pewno mały różnych zabawek ma pełno które można kupić taniej niż u nas może macie jakies pomysły

reklama
mama już dawno wierciła mi dziurę w brzuchu że Zuzia powinna mieć rowerek ale mnie wydawało się że jeszcze za wcześnie :sorry2:Zuzka nie jest ruchowo tak mega uzdolniona ale tata będzie ją uczył i może załapie

reklama
Luandzia, u nas na osiedlu dzieci w Maciusia wieku (i starsze nawet o rok) jeżdżą jeszcze na tych plastikach, ale ja uważam, że możesz już kupić ten porządniejszy. Maciuś odziedziczył taki (no może troszkę mniej wypasiony ;-)) po starszym koledze i jak na razie stoi w piwnicy, ale chyba go wyjmiemy i zobaczymy jak sobie radzi.

Do góry