reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

Musze sie pochwalic ze moj maly mezczyzna wreszcie zaczal sie samochodami interesowac :-)

brawo!!!

Jeżeli miałabym teraz kupować tą zjeżdzalnię to wybrałabym coś większego Zuzia ma ją już od ostatnich świąt Bożego Narodzenia ale nie bawi się nią zbyt często :sorry:

Julitka ma szla na punkcie zjezdzalni, Zuzia moze nie i dlatego ja malo interesuje.
dla niunki nawet mala bedzie super, tym bardziej, ze lepsza taka niz wcale, a duzej na pewno nie moge kupic

reklama
Julitka ma szla na punkcie zjezdzalni, Zuzia moze nie i dlatego ja malo interesuje.
dla niunki nawet mala bedzie super, tym bardziej, ze lepsza taka niz wcale, a duzej na pewno nie moge kupic
Chodzi o to zeby ciut dluzsza...wiadomoz e cena automatycznie idzie w gore ale moze i inni "przyszli" goscie sie dorzuca...bo warto:tak::-)
Dluzsza i krotsza

aaa, teraz kapuje. dzieki Hrudzia;-)

jeszcze tmtego zestawu nie zamowialm, bo caly zcas sie zastanawiamy co wybrac, wiec wezme wasze rady pod uwage;-)

carioca- zdaje sie ty pisalas cos o tablicy? my od jakiegos czasu juz mamy i szalu ni ma :no: zdecydowanie lepiej rysuje sie po scianach ;-)

Witam cieplutko,:-)

Mam 3 rozrabiaków (Michaś 17 mies, Alek 6 lat i Marysia 8). Także doświadczenia sporo. Podlinkuję zabawki do mojego ulubionego sklepu. Oferują bezpłatny odbiór osobisty w umówionym miejscu na terenie Warszawy, co dla mnie jest wybawieniem mając 3 dzieci.

Jeśli chodzi o Michasia - świetnie się sprawdza drewniana pchanka żaba , solidna i pomaga mojemu synkowi w nauce chodzenia.
Stanowczo nie polecam plastikowych pchanek, zaraz kończą żywot.

Alek jest zafascynowany "Sekretami elektroniki". Na razie kupiłam najmniejszy. Stale w nim grzebie. Niedługo kupię ten największy, na pewno mu sprawi więcej radochy.

Marysia lubuje się w zabawkach, które sama może tworzyć. Dotychczas przetestowałyśmy kuferek i fotoholder Crayoli, zestaw do zrobienia lalki i projektantkę mody na magnesy 4m. Kiedy sama już wszystko pomaluje, poskleja, złoży jest z siebie ogromnie duma... no i rzecz jasna ja tym bardziej.

Wszystkie zabawki w rozsądnych cenach, a bardzo zajmują moje dzieci. Także polecam. Jedyne co mnie razi to wszystkie te plastikowe badziewia, które krążą na rynku.

Pozdrawiam:-)

carioca- zdaje sie ty pisalas cos o tablicy? my od jakiegos czasu juz mamy i szalu ni ma :no: zdecydowanie lepiej rysuje sie po scianach ;-)

A to może do świąt poczekamy. U nas też przepiękne grafiki naścianach, już mamy postanowione, że nie malujemy ścian dopóki drugie nie podrośnie.
A Ci reklamodawcy niedorobieni jacyś, za debili nas mają ze swoją subtelnością w kryptoreklamie.

W takim raie jak dzieci wasze lubia malowac i maluja wszedzie gdzie sie da lacznie ze scianami to sprawdzi sie wlasnie ta wodna mata, do pisaka wlewa sie wode i maluje sie po macie, czysto bez matania po scianach, stole, dywanie

reklama
W takim raie jak dzieci wasze lubia malowac i maluja wszedzie gdzie sie da lacznie ze scianami to sprawdzi sie wlasnie ta wodna mata, do pisaka wlewa sie wode i maluje sie po macie, czysto bez matania po scianach, stole, dywanie
To ja juz dawno pisalam wam o macie Aquadraw...ale jakos bylo bez echa:eek:
Stas ma takowa od dawna ale jakos nie predko mu do malowania:sorry:

Do góry