reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ząbki,ah te ząbki...

Gratulujemy wszystkim posiadaczom nowych zębów:-) Zuzia stała sie posiadaczką górnej jedynki i dwójki na raz wyszły jednej nocy, a drugą jedynke tez juz czuc pod palcem wiec lada dzień bedziemy miec 6 zębów:-)teraz czekamy na dolne dwójki:tak:

reklama
no nie mogę się nadziwić jakie tempo nabrały te nasze dzieciaczki. a te 6 zębów u Zuzi to już przegięcie:-D. w każdym bądź razie gratuluję Zuzannie i Kuboszczakowi...:tak:

my tez gratulujemy nowych siekaczy!
u nas dalej nic....chociaz mozliwe ze sie zaczyna....ale pewnosci nie ma ;-)

cynamonka wiem jak to jest gdy dzidzia spi tak po 25min:tak:
gratuluje nowych zabkow kubie i zuzi:-)
kasia jeszcze wyjda i napewno beda piekne:-)

No i u nas w końcu prawa dolna jedynka przebiła się :tak:.No, zęba to jeszcze nie przypomina, ale kłuje strasznie.Teraz to już dziękuję bardzo, jak mnie Oliwka będzie chciała ugryźć :no:

W koncu i Oliwka doczekała się zębusia :-) Gratulacje!!!
Kłują te zebiszcza straszliwie - to prawda a na dodatek moja dzidzi ma manię gryzienia moich palców :crazy: Boli jak nie wiem :happy2:

reklama
Do góry