reklama
Patija
Mamusia Krecika i Lusi
Gratuluje Oliwce ząbka!!!:-)
No to Konradek jeszcze nie ma ani jednego ząbka, a mama taka niecierpliwa ze codzien sprawdza;-) Ostatnio mu sie chyba troche mleko odbiło wieczorem, i otworzył buzke i zobaczyłam maciupenka białą plamke na dolnym dziąsle. Wykrzyknełam "ma zęba" i poleciałam do kuchni, żuciłam go na blat pod jarzeniówke
i zaczełam rozsmieszac zeby otworzył paszcze.......a tam juz nic nie było, eh.
No to Konradek jeszcze nie ma ani jednego ząbka, a mama taka niecierpliwa ze codzien sprawdza;-) Ostatnio mu sie chyba troche mleko odbiło wieczorem, i otworzył buzke i zobaczyłam maciupenka białą plamke na dolnym dziąsle. Wykrzyknełam "ma zęba" i poleciałam do kuchni, żuciłam go na blat pod jarzeniówke

Patija
Mamusia Krecika i Lusi
Po pierwsze gratulacje dla Lilci i Mateuszka!!!
A ja jeszcze wczoraj pisałam ze u mnie nic zebolkow nie widac, mja juz sie nawet pogodziłam ze tak jak siostra bedzie miał zeby w 10 miesiącu
a dzis rano patrze i widze dwie białe kreski
macam, i za bardzo nic nie wyczułam, ale wziełam łyzeczke i stukam (ku nie zadowoleniu Konrada) i ku ogromnemu mojemu zaskoczeniu uslyszałam "stuk,stuk"
A teraz popołudniu juz po dokładnym obadaniu wiem, ze wyszły mu w nocy dwie dolne jedynki na raz
Zaszalał
A ja jeszcze wczoraj pisałam ze u mnie nic zebolkow nie widac, mja juz sie nawet pogodziłam ze tak jak siostra bedzie miał zeby w 10 miesiącu

A teraz popołudniu juz po dokładnym obadaniu wiem, ze wyszły mu w nocy dwie dolne jedynki na raz

aniii
aaaaa Kotki dwa...
he, he...super. gratulacje. wiecie co? a ja to nie wiedziałam że zębole tak szybko się pokazują...rano, jak pisałam posta wyżej...to nie było nic widać tylko słychać a już teraz...widać pięknego zębola...cała góra dolnej jedyneczki wyszła pięknie...Lilka zachowywała i zachowuje się koszmarnie
no ale cóż. jutro jeszcze mamy szczepienie a po nim przez dwa dni zazwyczj też mam pojechane. więc pojutrze wieczorem penie będę wyglądać tak:sick:...dzisiejszego dni mam dość...

reklama
hihi ale się nam zębole rozszalały
piękne gratulacje dla małych zębatków
U nas w ciąż opuchnięte dziąsła i dolne i górne ale nic nie widać
a Paula to koszmar jak się zachowuje...nic jej nie pasuje od rana do wieczora marudzenie...a spróbować ją położyć na plecy to aż się zapomni...karrrrrramba:sick:

U nas w ciąż opuchnięte dziąsła i dolne i górne ale nic nie widać

Podziel się: