reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ząbki,ah te ząbki...

Wszystkim gratulujemy nowych żąbali:-)
U nas na topie dolne dwójki, juz tak swędzą że wszystko ląduje w buzi i budzą Zuzię w nocy musze tulić i odkładac do łóżeczka średnio co trzy godziny jestem wykończona:sick:

reklama
U nas dwie dolne jedyneczki:-)
Pierwsza wyszla 14 kwietnia, druga dwa tygodnie pozniej.Teraz czekamy na reszte ale sa strasznie uparte te zeby:-(
Idzie mu pare na raz i sa okresy, ze Lolus strasznie cierpi.Przerabialismy biegunke, zatwardzenie, placz w nocy i w dzien straszny, wysoka goraczke przez 4 dni.W tej chwili mu nie dokuczaja ale az drze co bedzie znowu jak zaczna:-(

Albumy - Onet.pl Foto
Albumy - Onet.pl Foto

Pedzimy doniesc, ze u nas 3 jedyneczka wyszla:) Nie przespana noc wiadomo czemu, dwie dolne sa, teraz prawa gorna wylazla.HURA HURA HURA:)

Ale zasuwacie z tym kompletowaniem uzębienia :-) Gratulacje wszystkim razem i każdemu z osobna :tak:

U nas miesiąc temu pojawiły siędwie dolne jedynki i Hania chyba stwierdziła, że one jej wystarczą, bo od tej pory cisza... A może to cisza przed burzą :confused2:

gratulacje dla dzieciaczkow z nowymi zabkami :tak:nineczka u mnie tez dluga przerwa miesiac temu (jakos tak kolo)dwie dolne jedynki a teraz bach wychodza dwie gorne jedynki i przy tych zabkach wiecej marudzenia ale jakos przezyjemy;-)

U nas po chwili przerwy, pod dziasłem widać dwie dolne dwójki, troche popłakiwała ostatnio w nocy, ale zdecydowanie dolne lepiej znosi niż górne:tak:czyli na liczniku 8 zębów:-)

reklama
Do góry