Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wszystkim gratulujemy nowych żąbali:-)
U nas na topie dolne dwójki, juz tak swędzą że wszystko ląduje w buzi i budzą Zuzię w nocy musze tulić i odkładac do łóżeczka średnio co trzy godziny jestem wykończona:sick:
U nas dwie dolne jedyneczki:-)
Pierwsza wyszla 14 kwietnia, druga dwa tygodnie pozniej.Teraz czekamy na reszte ale sa strasznie uparte te zeby:-(
Idzie mu pare na raz i sa okresy, ze Lolus strasznie cierpi.Przerabialismy biegunke, zatwardzenie, placz w nocy i w dzien straszny, wysoka goraczke przez 4 dni.W tej chwili mu nie dokuczaja ale az drze co bedzie znowu jak zaczna:-( Albumy - Onet.pl Foto Albumy - Onet.pl Foto
Wykrakalam chyba dolegliwosci zebowe:-(
Pol wieczoru plakal, cmokal i jezdzil jezyczkiem bo dziaslach, zel nie pomagal jak zasna to co moment sie budzi w koncu dalam mu panadol to zasnal, gorzej z mama.Moj biedny Karolek. Albumy - Onet.pl Foto Albumy - Onet.pl Foto
gratulacje dla dzieciaczkow z nowymi zabkami nineczka u mnie tez dluga przerwa miesiac temu (jakos tak kolo)dwie dolne jedynki a teraz bach wychodza dwie gorne jedynki i przy tych zabkach wiecej marudzenia ale jakos przezyjemy;-)
U nas po chwili przerwy, pod dziasłem widać dwie dolne dwójki, troche popłakiwała ostatnio w nocy, ale zdecydowanie dolne lepiej znosi niż górneczyli na liczniku 8 zębów:-)