Cynamonka
Fanka BB :)
U nas też dłuuuższa przerwa. Na liczniku 4 ząbki. Jestem cała pogryziona, aż się boję co będzie jak wyjdzie reszta.:-)
Bara swoją drogą Twoja malutka goni z tymi zębami. Mojej koleżanki córcia w wieku 10 miesięcy jeszcze nie miałą ząbków, aż jej RTG robili, żeby sprawdzić cy ma zawiązki zębowe i jak to w takich przypadkach bywa po dwóch daniach od badania ząbki zaczęły wychodzić.
Bara swoją drogą Twoja malutka goni z tymi zębami. Mojej koleżanki córcia w wieku 10 miesięcy jeszcze nie miałą ząbków, aż jej RTG robili, żeby sprawdzić cy ma zawiązki zębowe i jak to w takich przypadkach bywa po dwóch daniach od badania ząbki zaczęły wychodzić.
jeżdziła najpierw sama podtrzymywana , póżniej z tatusiem, światełko świeciło jej do buzi i tatusiowi też a na sam koniec pierwszej wizyty dmuchanie dmuchawką i to było njalepsze

wiec skonczyłam technikum krawieckie, i juz w drugiej klasie mi sie odwidziało
ale że w technikum nie mieliśmy wogóle biologii byłoto nierealne marzenie, więc poszłam do Medycznego studium I tak zostałam Dyplomowaną Higienistką Stomatologiczną
jak mam isc to malo pikawa mi nie wyskoczy
no i nic dziwnego ze taka maruda
.Z tym że czekaliśmy na drugą dolną jedynkę, a tu suprajs - górna dwójka albo trójka (tak jakoś dziwnie daleko jest, więc sama nie wiem
).Doszliśmy z Jackiem wczoraj do wniosku, że nasza córka jest kosmitką