Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. A wszyscy się śmieją, że niedługo Oliwka będzie mogła bilety kasować
.I to chyba jednak trójeczka.Nie wiem czy to normalne, ale skoro tak rosną jej te zębiska to widocznie normalne ;-)
i dolne i górne dziąsła opuchnięte ale nic innego nie widać,może się coś święci bo marudzenie ostatnio straszne:sick:

). Od paru dni Mała daje nam popalić (budzenie sie co godzinę z płaczem i tylko cycuś może ją uspokioć - moje biedne zmaltertowane cycusie!!!) więc podajemy jej panadol.U nas gryzaczki nie zdają egzaminu - najlepszy gryzak to mamy broda i cycusie hi hi hi. Dobrze że chociaz w dzień tak nie marudzi (chociaż czasami bym wolała przynajmniej niania by sie pomęczyła :-) ). Najgorsze jest to że przed tym ząbkowaniem udało nam się nauczyć Karen spać w łóżeczku - przynajmniej większość nocy - a teraz to diabli wzięli bo każde odłożenie do łóżeczka kończy się niesamowitym płaczem. Już nie możemy się doczekać tych pierwszych zębów - mam nadzieję że kolejne pójdą łatwiej !!!! Pozdrawiam wszyskie mamusie Zębolków