reklama

Ząbki,ah te ząbki...

Meggi doskonale wiem co przezywasz.U nas tez wychodza 4 ale na szczescie troche lagodniej( bez temperatury) Jedna czworeczka juz sie przebila a kolejne sie szykuja.Mala tez okropnie marudna caly czas pcha paluszki do buzki.Pocieszam sie ze jak wyjda bedzie spokoj;-)

reklama
Karolek znowu się słini, mniej je, pcga łapki do buziuli i czasem budz sie z krzykiem.We wtorek na szczepienie to może da się zobaczyc co mu wychodzi:-)

A u nas koszmarek:eek: W nocy krzyki, od rana chodzi za mną i wyje!:dry: Zastanawiałam się co jest:confused2: i znalazłam. Madzi wyszły wszystkie trzy czwórki (bo jedna już jest spora):szok: Jedna przekłuła się parę dni temu i teraz te dwie. To już się nie dziwię że te moje biedactwo tak płacze:-( ffhbhgtddddjjvvvvvvvvvv cccccccccccccccccccccccbnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn .,0rxiiiiil. g
jak widac mała naręczna i pomocna;-)

Oj Sikoreczko niezle musialo mala meczyc. U nas tez te czwork wychodz i wychodza... Poki co jedna sie przebila, druga prawie a dwie pozostale tez wkrotce beda sie przebijac...
Ale jak wyjda wszystkie zeby to bynajmniej bedzie spokoj:-)

Biedny Karolek :-( Ja Hance od razu aplikuję nurofen i orajel i jakoś lepiej to znosi.
Jaki jest sens tych zęboli - tyle bólu przy wyłażeniu i zaraz znów wypadają :no:;-)

reklama
Ząbki, ach te ząbki....jak mnie boli jeden:szok:!!! będę wyć z bólu do księżyca. i żaden dentysta nie chce mnie przyjąć!!!!!aaaaałłłłłłłłłłłaaaaaaaaałłłłaaaaaaa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry