reklama

ząbki, ząbki.. idą ząbki!!

Wydawało mi się, że dziś już tu pisałam, ale chyba jednak nie,
U nas przebiła się dolna lewa jedynka, i idzie prawa. Dziś odpaliłam latarkę w telefonie R. i zagrzebałam w paszczy, no i wypatrzyłam na dziąsełkach bulweczki i słodkie kwadraciki ząbków :-D

reklama
kugela, Yola- co Wy za sówki macie..? dzizasie...
nie mówię głośno, bo Tymianek jak usłyszy to zechce z kolegami biegac po północy...:rofl2:

ja narzekam, bo my już miewaliśmy przespane całe nocki.. a tu dupiszcze blade.. zamiast lepiej to cyrk..

A u nas ciągla prawa jedynka nie wyszła:dry: kłuje w palec ale wyjsc nie chce ....ciekawe kiedy to nastąpi :dry::confused: obok widze lewa sie juz szykuje ale jak tak dalej pójdzie to do 18 mu nie wyjda te zęby :-p

annte- ja codziennie latarką z telefonu świece i nic tam nie ma,
pasuje już, bo może te marudzenia to jednak nie zęby..
dziś noc lepsza, spał do 5, a później do 8..

kugela- niestety Tymszan kocha spanie /jak mama/ i impreza owszem, ale do 20* ;-)
(*odpukuję w swoje niemalowane jeszcze czoło)

zębiastym gratulacje:-) i oby reszta szła bezboleśnie!!!!!!!!
:-):-)

Hmm tak do mnie właśnie dotarło... gdzie tych zębów szukać? Z przodu dziąsła czy na górze one wypełzają? :sorry2::confused:

Wczoraj "pochwaliłam", że koło północy spać chodzi, taa.. byłam tak padnięta, że po napisaniu tego posta poszłam z małym do łóżka w nadziei, że się wyciszy. Oj naiwna ja :-p Po 4 zasnęliśmy tak na dobre :-p

reklama
ha, Yolanta! Nasz zasnal "wielkodusznie" ok. 1 w nocy a o 4:30 zrobil sobie i nam pobuke do 6 po czym chrapnal do 11. O 9 mu zrobilam ja mu pobudke, bo mi grozil zator - ale przeciwko takiej pobudce to on nic nie mial, nawet oczu nie otworzyl tylko wydoil i spal smacznie (doslownie) dalej :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry