justynamika84
Fanka BB :)
Gratuluje pierwszych i kolejnych ząbków:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja dziś w desperacji chciałam uśpić syna przy cycu, a on przez sen zaczął mnie gryźć i jak mu zabierałam sutka to on się śmiał przez sen... Uczucie jak opisuje Kugela ostre szpileczki. Minie trochę czasu zanim się zeszlifują![]()

postanowiłam go uśpic przy cycu, spał do 8!! do 9 cudawianki, zabawianki, żeby nie wył.. o jak on marudzi.. ja też marudzę!
A ze swiatelkami ostroznie! ;-) Ja wlaczylam jeden lancuch w domu na probe i dziec byl w tak dzikiej ekscytacji, ze musialam wylaczyc aby ochlonal z wrazenia :-) U nas dzis tez caly czas leje 
Ja od 23 zaczelam przysypiac, do polnocy sie jeszcze "podtrzymywalam" na jawie zerkajac na kompa a po polnocy leglam w lozku. W tym czasie dziec u mojego boku bzikowal radosny jak szczypiorek na wiosne
Tuz przed 1 zrobil sie glodny, zaciagnal sie z cycka (wczesniejsze karmienie o 23 go nie uspilo) i laskawie zasnal... do 11 (z licznymi, wspomnianymi wyzej. przerwami na cycka, czyt. placz z zamknietymi oczami, przyssanie sie, ulga, sen)

:-)
Ale cos czuje, ze mu sie to (znow) nie uda i posiedze razem z Wami na bb do jutra ;-)