• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ząbki

reklama
Karincia nie ma reguly!!! U na wyszla jedynka dolna, pozniej jedynka i dwojka gorna a dopiero pozniej druga jedynka dolna. Zdaza sie nieraz ze najpierw wyjdzie dwojka.

Czyli pierwszy ząbek wyszedł jej na górze?? :tak:
Bo ja jakoś tak sobie ubzdurałam że najpierw idzie dół i tam szukam codziennie namiętnie na dole ząbka :-D
A to wychodzi na to że nie ma reguły czy pierwszy dół czy góra?? :tak:

nie, u nas najpierw wyszły dolne jedynki, później 1 dolna dwójka wiec szukałam drugiej dwójki a tu psikus i przebiła się nam górna jedynka- jeszcze jej nie widać ale czuć pod palcem, wiec dlatego młoda nie może zgrzytać zębami:-D

Ja jak na razie mam książkowe dziecko jeśli chodzi o ząbki. Najpierw dolne jedynki, potem górne jedynki. Teraz czekamy na ciąg dlaszy :-)

Miranda ja tez myślałam że u nas nic się nie dzieje ale teraz wyraźnie widać ząb w dziąśle u góry i jaki duży będzie. Ach i mała pcha cały czas palce do buzi i je memla. Poza tym nie jęczy i w żaden inny sposób nie widać po niej że coś tam się dzieje

i mała w końcu zrobiła mi dzisiaj prezencik na imieniny i mamy pierwszego zębolka,wymęczonego,wystekanego,wypłakanego itp.
oby nastepne były bez tego

Ostatnia edycja:
reklama
Piwonia gratulacje dla Ali.
Efe u nas wyszły bez jakiś przeboji więc teraz jakby nawet coś się zaczęł dziac to pewnie też nie zauważę, dopiero pewnie jak sie pojawi jakiś.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry