• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ząbki

reklama
Dziewczyny, na pewno w końcy ząbki się pojawią - TO JEST PEWNE!:-)

Heatherku, ja sprawdzam codzinnie wieczorem, czy jest coś nowego w paszczy mojego krokodyla.

Gratulacje dla Zosi!!!
Ja też USIŁUJĘ sprawdzać, czy jakieś ząbki się nie pojawiły, ale to jest niesłychanie trudne... Marcinek walczy ze mną, jak tylko może:-D :-D :-D : odpycha mnie rączkami, zaciska wargi, odwraca główkę... Myślę, że jak coś się pojawi, to sam mi pokaże :-D :-D :-D

No i u nas wkońcu ząbek na wierzchu :-) ale naszych Wojtków to nigdy nie dogonimy z zębami ........ ehh cosik musi być zębowego w tym imieniu :-) albo mamy w dobrą kolejke ustały :-) ;-)
Chyba przyszła kolej na Zośki, bo i u nas jeden ząbek na wierzchu a dwa tuż tuż pod powierzchnią:-)
Pozdrawiamy i zębaczy i bezzębnych

Zoski-gratulacje:-)

A jesli juz o zabkach to dzis bylam kolejny zacerowac:-)
I dodatkowo usunac kamien,polerka itd...Jeszcze jeden zabek a bede jak nowka:-) Wtedy zapodam sobie lakierke zebow:-)-czyli wybielanie:tak:

Tylko kurde czemu to wszystko takie drogie-za kazda biala 30euro,a wiadomo ze ciemnej se nie dam wlutowac,za czyszczenie ponad 70 euro,dodatkowo specjalne szczoteczki czyszczace przestrzen miedzy zebami-15euro...No i wybielanie-a to jecze niespodzianka cenowa:eek:

Ale co tam jak sie usmiechne to az po oczach biela porazi:-);-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D

Zosiu - gratuluję ząbka.:-)

Pati, no drogie to łatanie, u nas też. Ja też się muszę wybrać. Aż się boję, bo jeśli mam tyle do łatania, co mi włosów wypadło, brrrr...szkoda gadać.:baffled::no:
Za to Ty masz już prawie wszystko za sobą i spokój na jakiś czas.

Wiesz Mamoot ja zawsze jakos balam sie dentysty jak ognia-ale trafilam na fajniusiego-milego i delikatnego-ale zawsze ze znieczuleniem...I tak od jednego zabka sie zaczelo...wiec postanowilam ze jak juz z jednym zaszlam to zrobie wszystko co trzeba...A dzis przy tym czyszczeniu to normalnie jakby mnie zazynali tyle krwi sie polalo-ale za to jak bylo juz po wszystkim to naprawde odczulam taki komfort w ustach...Czulam ze kamien juz zdrapany i cala reszta swinstwa...

Ja juz sie ciesze na lato jak sie ladnie opale i se wybiele te kly:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry