• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ząbki

reklama
Kasiu - super:))))) ciekawe gdzie pojawi sie kolejny
heatherek- na pewno sie niedlugo pojawia, Mati tez skrzetnie chowal az w koncu mama dojrzala prawa dolna jedynke
i teraz taki zadowolony, w kolko go dotyka:))i ostrzy na zabawkach

No to gratulacje dla Mikusia!!!:-)
Heatherek - Marcinek też ma ząbki schowane baaardzo głęboko:-D :-D :-D Ale wczoraj i dzisiaj taka z niego maruda, że mooooże coś będzie...

Kobitki a dajecie maluchom fluor w kropelkach ? Bo wiem że co pediarta to różne zdanie. Moja zaleca 2 X dziennie po 2 kropelki Zymafuoru. A i powiedziała że z uwagi na próchnicę dobrze by było wyeliminować zupełnie nocne karmienia, ale tego narazie się nie podejmuję

Sumko, nam pediatra jeszcze nic o ząbkach nie mówiła, bo ... ich nie widziała:-D Chociaż nie! Była jak Miki przeziebił sie, ale o ząbkach nic nie mówiła:no: Nocne karmienie to dla mojego synka podstawa:sick: Odpada:-(

Sumka my podajemy Zymaflour ale po 4 kropelki w 4 dni w tygodniu... ( czwartek, piątek, sobote i niedziela) tylko nie pamiętam dalczego.... bo cos doktorowa mówiła o podawaniu przez 1/2 roku i kazała robić to przez 4 dni w tygodniu ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry