• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ząbki

A ja powiem szczerze że o fluorze pierwsze słyszę - jestem zaskoczona, a co do karmienia piersią to z kolei położna mi mówiła że od pokarmu matki to zęby się nie psują...ale w sumie nie wiem - logiczne by było gdyby jednak też to na ząbki wpływało - ale nie przesadzajmy!!! Ja nie zawsze karmię w nocy ale nawet jak karmię rano albo wieczorem to ząbków po tym nie myjemy - natomiast po innych posiłkach zawsze

reklama
dziewczyny to ja mam inne pytanko, Otylce od tygodnia, widać dwie dolne jedynki, ale tylko szczyty takie cieniutkie kreseczki i nic dalej nie rusza- ile dni upływa zanim pojawi się cały ząbek?

:szok: A jak myjecie zęby maluchom???? Bo my nie myjemy:-( :szok: Czy z jakaś pastą? o kroplach z fluorem tez pierwsze słysze ale zapytam pediatre bo w tym tygodniu idziemy na wizyte:-)

Tu podaje sie jak zeby wychodza z fluorem a jak w szpitalu to mozna sobie wybrac bo daja wybor ale polecaja bez...Oczywiscie jak wszystkie leki do 18 roku zycia i to mamy za darmo:-) To mi sie tu podoba...Jak zrobie fotke to Wam pokaze jak to wyglada...

Syla zapytaj-ciekawe co Wasz pediatra na to powie...

A u nas od pojawienia sie dwoch kresek w paszczy Noemi uplynal caly miesiac zanim wybily sie zeby....Gorne jedynki tez juz dlugo ida...A tym samym mam strasznego marude i gryzonia....:eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry