reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ząbki

reklama
a my wczoraj mielismy stracha ..Bylismy na miescie wieczorem i w sklepie patrze, Klaudia sie smieje..a czwórka jakas czarna:szok:..cała drogie jak wracalismy to przezywalismy co teraz?..weszłam od razy za szczotkę, paste..no i uff..zmyło sie..po prostu cos sie jej przykleiło:-D

My mielismy podobną historię parę miesięcy temu ale wtedy pasta nie pomogła i byłam tak przerażona że poszliśmy do dentysty a on podhaczył ostrym narzędziem i okazało się ze coś tak mocno naszło na ząbka:tak:

Mikuś może i lubi, ale ostatnio właśnie zamiast myć, to ... przygryza szczoteczkę i jak ruszam, to całą jego buzią:baffled: A jak sam "myje" to ... nie myje:-D

Matek uwielbia myć ząbki a jak myje niedokładnie to mu poklazuję jak trzeba i poprawia ale on to robi dla pasty:tak:bo mu bardzo smakuje;-)

Moja myje z 6 razy dziennie...ale to jej mycie oczywiscie dalece odbiega od tego wlasciwego...No i tak w co dwa tyg.moge zmieniac jej szczotki bo wygladaja makabrycznie tak je gryzie...Ale ogolnie myje chetnie..tylko czasami nie chce sobie dac poprawic...:crazy:

Martunia cały zeszły tydzień była u mojej mamy (zresztą teraz jeszcze też jest, bo jeszcze nie wyzdrowiała), zostawiliśmy dzieciątko z czterema ząbkami, przyjechaliśmy w piątek, patrzymy, a tu proszę- piąty ząbek, lewa górna jedyneczka wreszcie wyszła :-) a w niedzielę odkryłam, że w małej buziuni schował się jeszcze jeden ząbek- lewa górna czwórka :-) a więc mamy już sześć :-):-):-):-):-) śmiesznie, bo na dole ma jedynki i lewą dwójkę, a na górze lewą jedynkę, dwójkę i czwórkę- a z prawej nic :-D
Martuś ząbki myje bardzo chętnie- ale po swojemu, a więc raczej mało dokładnie, no niestety nie zawsze daje poprawić...

reklama
Martuniu brawo:tak:Ale fanie ci ząbki wychodzą tak inaczej niż u wszystkich więc wychodzi na to że jesteś wyjątkowa i jedyna w swoim rodzaju:tak::-)

Do góry