reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ząbki

reklama
Ja też się wybieram do dentysty... ale jakoś ciągle czasu brak, a mam kilka do naprawienia. Jawna niesprawiedliwość, bo mój małż ma jedną plombę, a ja w co drugim zębie, co chwilę coś.

Kasiu jak i u nas - ja i moja sis..ona jedna plombe..a ja regularnie latam zeby:-D...ale dentysta powiedzial, ze dlatego, ze mam biale szkliwo/zabki:-)...sis tez, ale moje jasniejsze:-p:-D...a ponoc im jasniejsze tym bardziej podane na porochnice:eek:

Moj Adam ma tez ladne zeby i jak narazie jeden zab zalatany...adama babcia ma 80 lat i WSZYSTKIE swoje zeby....A ja mimo ,ze biale to kuzwa cale polatane...:baffled:

moja dziadek...moja mama tez maja ladne zeby i wszyskie swoje..ja tez, choc zalatane:-D..Pati cieszmy sie, ze mamy biale:-D...

To ja zaprzeczam regule- właśnie moje nie są takie bielusieńkie. Ale u mnie zapewne mści się dzieciństwo- nikt mnie nie pilnował, czy umyłam porządnie zęby, więc majtnęłam dwa razy szczotką i po myciu, a jak już zmądrzałam i pojęłam, że trzeba, to już dużo było popsutych.

reklama
Do góry