Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ostry jak nie wiem co! Cały czas marudzi, płacze, niespokojna jest:-( - smaruje jej dziąsełka calgelem i jak nie mogła wczoraj spać to dałam Viburcol...:-( A co najgorsze, mała nie chce ciągnąć butli - zanosi się płaczem bo ją boli... i wczoraj musiałam jej całe mleko dawać łyżeczką. Praktycznie 1,5h schodzi karmienie... dziewczyny no cyrk!!!!!!!!!!!!!!! Powiedzcie, że to przejdzie
u matiego zębów nie widać... ale jakieś takie dziąsła ma rozpulchnione..... zmniejszył mu się apetyt...... pięścią po dziąśłach jeździ i strasznie jest marudny.......... ale jak znam życie to za pół roku wyjdą![]()
Pysia u nas też apetytu brak. Mówią mi wszyscy, że to przez ząbki. Ola zawsze była malym łakomczuszkiem i zjadłaby tyle ilebym jej dała, wiec musiałam wręcz uważać, żeby jej nie przekarmić, a teraz muszę kombinować, jakby tu ją zachęcic do jedzonka. Gorączki też brak, kupki trochę twarde się zrobiły ale myślę, że to dlatego, że mało pije...